fbq
Kotimaa
27.05.2022 20:30
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Tuomas Enbuske
Ryppyjä rakkaudessa? Tuomas Enbusken ja Katri-rakkaan somekäyttäytyminen ihmetyttää
Kotimaa
27.05.2022 20:30
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Seiska paljasti maaliskuussa, että mediapersoona Tuomas Enbuske ja kokoomuksen erityisavustaja Katri Manninen ovat rakastuneet.

Tuomas tai Katri eivät kommentoineet Seiskalle suhdehuhuja, mutta piakkoin Tuomas julkaisi Twitterissä rakkaudentunnustuksen sisältäneen yhteiskuvan.

- Lehdessä luki, että olen rakastut. On se myönnettävä. Tässä se on: elämäni rakkaus, maailman seksikkäin ihminen ja ainoa syyni herätä aamuisin.

- Vasemmalla sen sijaan siskoni, ehdonalaisvahtini ja rakastelutoverini katri, joka on töissä kommunisteilla, vai oliko se kokoomuksessa, hän kirjoitti 20. päivä maaliskuuta julkaisemassaan tviitissä.

Lue myös: Lempi leiskuu! Tuomas Enbuske julkaisi yhteiskuvan uuden rakkaansa Katri Mannisen kanssa: "Rakastelutoverini"

Nyt kaksikon somekäyttäytyminen on saanut seuraajat hämmennyksiin. Tuomas ja Katri eivät nimittäin enää seuraa toisiaan Instagramissa, ja kaikki pariskunnan yhteiskuvat ovat poistuneet palvelusta.

Twitteristä yhteiskuvia löytyy. Katri on uudelleentviitannut Tuomaksen julkaisuja viimeksi toukokuun alussa, ja edellisen kerran hän on jakanut kuvan Tuomaksesta huhtikuussa. 

Lue myös: Suhde syvenee! Tuomas Enbuske ulkoili Katri-kultansa kanssa – katso kuva!

Lue myös: Rakastui kokoomusavustajaan! Tuomas Enbuske löysi uuden heilan

Tuomas sen sijaan on julkaissut vapputunnelmaisen yhteiskuvan kaksikosta Twitterissä vain viikko sitten, 20. toukokuuta. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »