fbq
Kotimaa
14.10.2022 21:30
Teksti: Henryk Björkström ja Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Rosanna Kulju
Rosanna Kulju tajusi tärkeän asian masennuksensa jälkeen – näin hän muutti elämäänsä
Kotimaa
14.10.2022 21:30
Teksti: Henryk Björkström ja Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Mediapersoona Rosanna Kulju kertoi Seiskalle fiiliksistään NRJ Music Tour -juhlissa Helsingissä perjantaina (14.10.).

Lue myös: Näin hulppeasti Rosanna Kulju juhli syntymäpäiväänsä – hehkutusta ja rakkaudentunnustus

Rosanna Kulju paljasti Seiskalle NRJ Music Tourin VIP -juhlissa, että hänelle kuuluu hyvää, vaikeasta vuodesta huolimatta.

– Kuuluu tosi hyvää. Ja kiva olla täällä NRJ:n bileissä! Uutta podcastia startataan tässä ja siitä tulee mieletön. Mä oon siitä ihan siis todella innoissani, Rosanna fiilistelee bilehuuman keskeltä.

Rosanna kertoo tekevänsä nykyisin juuri niitä juttuja, jotka on itselle tärkeitä ja mieluisia. Hänellä on myös selvät tavoitteet tulevaan.

– Vaikeuksien kautta voittoon. Mulla on ollut tosi tosi vaikea alkuvuosi, niin ehkä sen jälkeen on pyrkinyt siihen, että laittaa sen oman energian niihin tiettyihin asioihin, ja oikeasti myös pystyy pitämään sen siellä, Rosanna miettii.

Lue myös: Rosanna Kulju otti äkkilähdön: "Kyllästyin loskaan ja lonkerotaivaaseen!"

"Voin elää mun elämää niin..."

Rosanna paljastaa uudesta podcastistaan ja brändistään, että sellaista ei ole Suomessa ennen nähty. Myös vapaa-ajan elämä on rytmitetty uudestaan burn outin ja masennuksen jälkeen.

– Mä tykkään, että voin elää mun elämää niin, että herään aamulla aikasin ja lähen treenaamaan, mä käyn kylmäuimassa, se on mun uusi harrastus. Ja mä pystyn tekemään niitä asioita siinä tahdissa, mikä mulle sopii. Se on ollut mun tän vuoden tavoite, ja nyt se näyttää pitävän, Rosanna iloitsee.

Lue myös: Rohkeaa puhetta! Rosanna Kulju avautuu kaupallisista yhteistöistään

Tilaa Seiskan uutiskirje! »