fbq
Kotimaa
14.06.2022 11:10
Teksti: Anni Niittylahti|Kuvat: All Over Press, Instagram
Rosanna Kulju
Rosanna Kulju paljasti painonsa ja pituutensa - avautuu pahasta olostaan ulkomaanmatkalla: "Haavat revittiin auki"
Kotimaa
14.06.2022 11:10
Teksti: Anni Niittylahti|Kuvat: All Over Press, Instagram

Sosiaalisen median vaikuttaja Rosanna Kulju, 30, jakoi rehellisen tekstin pahasta olostaan ja masennuksestaan. 

Lue myös: Rosanna Kulju muutti ulkomaille - paljasti myös kiinnostavan lätkäfaktan itsestään

Ulkomailla lomaillut ex-missi pohtii Instagram-päivityksessään, kuinka paljon ihminen pystyy käymään läpi huonoja asioita. Hän kertoo pohtineensa asiaa paljon, sillä on kärsinyt masennuksesta. 

- Maailma on heittänyt mun päälle niin paljon paskaa viimeisten kuukausien aikana etten voi sanoin kuvailla kuinka raskasta on vastaanottaa vielä laidallinen lisää. Jumala antaa sen verran mitä pystyy kantamaan on se sanonta. En vaan tiedä enää onko se oikeasti totta. Kuinka paljon oikeasti pitää kestää ennenkuin on mun aika olla onnellinen, Rosanna kirjoittaa.

Lue myös: "Tämä ei ole oikea suunta" - Rosanna Kulju tympääntyi Miss Suomi -kisan uudistumiseen, äläkkä nousi

Instagram-tilinsä videotarinassa Rosanna kertoo, että on viimeisen kolmen vuoden aikana kokenut niin paljon asioita, joista ei kuitenkaan tarkemmin pysty kertomaan, sillä tapahtumiin liittyy ulkopuolisia ihmisiä. 

Viimeisin rankka kokemus sattui tuoreimman ulkomaanmatkan aikana. 

- Kaikki ne haavat, joiden luulin olevan jo arpia, revittiin auki lauantaina. Mä tajusin, että olen aivan liian sinisilmäinen ja haluan uskoa hyvään - sitä nimittäin käytettiin taas hyväksi niin helvetin raadollisella tavalla. Tuli taas se olo, että mä oon vaan jotenkin tyhmä ja ansaitsen sen. Koska itsehän annoin sen tapahtua.

"Pakko yrittää viimeiseen asti"

Rosannan mukaan hänen tarkoituksensa avautumisessa ole hakea huomiota. 

- Mä tiedän, että niin moni teistä kamppailee mielenterveysongelmien kanssa ja se antaa vertaistukea. Kyllä mullakin on useasti se olo, että olen ainoa ihminen maailmassa joka tuntee niin ja näin, Rosanna sanoo. 

Somevaikuttaja uskoo, että ihmisten jotka eivät ole sairastaneet masennusta, on vaikea ymmärtää sen kaltaisia tunteita, joista hän puhuu. 

Kaikenlaisista fiiliksistä huolimatta työt on hoidettava. Rosanna julkaisi avautumisensa jälkeen yhteistyövideoita, joissa hän esittelee vaatteita pahan olon keskellä.

- Mun on yrittäjänä pakko yrittää viimeiseen asti ja toivon, että saatte näistä jotain irti vaikka suru paistaakin mun silmistä, Rosanna kirjoitti.

Vaatevideoiden päätteeksi kaunotar ilmoitti seuraajilleen pituutensa ja painonsa, koska uskoo tämän auttavan asuista kiinnostuneita sopivan kokoisten vaatteiden valitsemisessa.

- Saan paljon kyssäreitä mun pituudesta ja painosta - oon 169cm ja painan varmaan joku 72-75kg riippuen kuukaudesta ja elämä'stä. Mulla ei ole vaakaa, joten siksi en tiedä muuta painoa kuin lääkärissä kun pakottavat vaalle, Rosanna kirjoitti.

Palasi Suomeen

Kuukauden Espanjassa lomaillut Rosanna palasi eilen koti-Suomeen. Pahasta olostaan huolimatta tuoreessa uimapukukuvassa Rosanna sanoo olevansa kiitollinen kuluneesta ajastaan ulkomailla.

Lue myös: Ikävä takaisku! Rosanna Kulju teloi itsensä kuntosalionnettomuudessa