fbq
Kotimaa
24.05.2022 12:19
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Rosanna Kulju
Ikävä takaisku! Rosanna Kulju teloi itsensä kuntosalionnettomuudessa
Kotimaa
24.05.2022 12:19
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Ex-missi ja somekaunotar Rosanna Kulju, 30, matkusti viikko sitten Espanjan lämpöön. Kaiken kaikkiaan lomamatka tulee kestämään Rosannan mukaan kuukauden päivät.

Tähän mennessä Rosanna on viettänyt lomaansa muun muassa lenkkeillen, aurinkoa ottaen, lukien ja uima-altaassa pulikoiden.

Lue myös: Rosanna Kulju muutti ulkomaille - paljasti myös kiinnostavan lätkäfaktan itsestään

Rosanna on ehtinyt tutustua ensimmäisen viikon aikana myös paikalliseen kuntosaliin, jossa hän on suorittanut muun muassa crossfit-harjoituksia.

Pari päivää sitten Rosanna joutui salillaan hurjalta kuulostaneeseen onnettomuuteen. Instagram-tarinoissaan avautunut lomailija kertoo suorittaneensa leuanvetoa, jota hän kevensi salilta löytyneen hyppylaatikon avustuksella.

Treenin tiimellyksessä Rosanna astui kuitenkin harhaan, jonka seurauksena hän rojahti lattialla olleiden painojen päälle.

- Säikähdin tosi paljon, kun tipahdin yhtäkkiä lattialle kun se boksi liikahti mun alta niin että toinen jalka lipes. Jäin makoileen sinne niiden mun käsipainojen päälle ja tuli ihan kyyneleet silmiin kun säikähdin niin paljon, Rosanna kertaa parin päivän takaisia tapahtumia.

Rosanna muistuttaa kuntosalin turvallisuudesta ja siitä, miten suuri merkitys esimerkiksi kuntosalivälineiden asettelulla on treenin yhteydessä.

- Turvallisuus ensin. Tossa olisi voinut käydä tosi hassusti oikeasti, onneksi tipuin vain jaloilleni.

Lue myös: Rosanna Kulju vaikuttui Elastisen sanoista - ymmärsi tärkeän seikan elämästään: "Sekunnissa kaikki voi kääntyä"

Rosanna esitteli tarinoissaan massiivisiksi muodostuneita kuhmuja molemmissa säärissään. Hän on löytänyt myös lukuisia mustelmia ympäri kehoaan.

- Onhan nämä siis todella kipeät ja alkaa reippaasti sinertämään, Rosanna huokaa.

Rosanna ei ole kertonut kenen kanssa hän on lähtenyt reissuun. Tiistaina hän jakoi someensa kuitenkin tiedon siitä, että hänen seurakseen Espanjaan saapuu yölennolla nuorempia sisaruksia.

- Isosiskon velvollisuuksia valvoa toooosi myöhään, koska "pikkuset" pitää hakea kentältä. Ei tietystikään voinut taksiin lykätä vaan minä haen vaikka mikä olisi, Rosanna toteaa tomerana.