fbq
Kotimaa
19.01.2022 13:57
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto, Julius Konttinen, Instagram
salminen
Roope Salminen muuttaa: "Haikealta tuntuu"
Kotimaa
19.01.2022 13:57
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto, Julius Konttinen, Instagram

Seiska uutisoi ensimmäisenä viime elokuussa, miten muusikko-näyttelijä Roope Salmisen, 32, boheemi koti oli tullut myyntiin. Nyt Seiskalle tulleen tiedon mukaan asunto olisi mennyt kaupaksi alle puolen vuoden myynnissä olon jälkeen.

Seiska tavoitti Roopen tänään keskiviikkona (19.1.) aamupäivällä.

– Kyllä pitää paikkansa. Asunnosta on tehty kaupat. Päädyin loppujen lopuksi myymään sen oikein mukaville ostajille, ja toivon, että heillä on pitkä ja tunteita täynnä oleva elämä edessä tässä asunnossa.

– Loppujen lopuksi kiinnostusta oli aika paljon, osittain varmaan myös johtuen uutisoinnistanne, joten täytyy varmaan kiittää myös teitä, Seiska.

Lue myös: ”Onneksi tajusimme googlata” Roope Salminen ja koirat pelastustöissä: Kuin ihmeen kaupalla kaikki tarvittava löytyi!

Roope asunto
Roopen moderni ex-asunto sijaitsee suojaisella sisäpihalla.

Myyntihinta salaisuus

Roope ja hänen lapsensa äiti, näyttelijä Helmi-Leena Nummela, 33, ovat asuneet yhdessä vuodesta 2019 asti. Helsingin keskustan tuntumassa sijainneessa persoonallisessa kodissa on 84 neliötä. Hintapyyntö Roopella oli siitä 458 000 euroa. Tarkkaa myyntihintaa Roope ei Seiskalle paljasta.

– Haikealta tuntuu lähteä. Tämä oli ihana koti. Vielä ei ole tarkkaa tietoa uudesta kodista, mutta eiköhän se tässä löydy, Roope naurahtaa salaperäisenä. 

Asunto jäi pieneksi

Roope ja hänen avopuolisonsa saivat keväällä 2020 lapsen. Nyt myydyn kaksion tilanpuute oli vain ajan kysymys näyttelijäpariskunnalle.

Lapsi kasvaa kovaa vauhtia, joten täytyy mennä hänen ehdoillaan eteenpäin, Roope kuvaili Seiskalle aiemmin syksyllä.

Lue myös: Vaipanvaihtoa kotistudiossa! Roope Salminen nauttii poikkeusaikaisyydestä!

Roope Salminen
Roope Salminen tunnetaan myös Myyrä-ohjelman juontajana.

Koirilta uutta musiikkia

Roope Salminen ja Koirat julkaisevat uutta muusiikkia pian. Koronapandemiasta johtuen yhtye joutui odottelemaan platinalevyjään tovin Koiran Vuosi -albumistaan.

Lue myös: Roope Salminen paljastaa ilouutisen: "Jatkoa on luvassa"!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »