fbq
Kotimaa
08.09.2022 12:02
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Aki ja Rita Manninen
Rita ja Aki Manninen ilmoittivat henkilökohtaisen ilouutisen: "Uusi vaihe elämässä alkanut"
Kotimaa
08.09.2022 12:02
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Hyvinvointialan yrittäjäpariskunta Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat saaneet myytyä Porin-asuntonsa parin vuoden odotuksen jälkeen.

Lue myös: Tosi-tv-pariskunta Aki ja Rita Manninen ovat kolmen kiinteistön loukussa: "Jos totta puhutaan..."

Kolmen kiinteistön loukkuun jääneet Rita ja Aki ilmoittivat tällä viikolla ilouutisen. Kaksikon hulppealle asunnolle löytyi vihdoin uusi omistaja.

- Porin talo on myyty!!! Rita fiilisteli Akin kainalossa somessa tiistaina.

Lempäällä asuva perhe ehti lisäksi keväällä ostaa oman saaren, jossa he ovat viihtyneet erinomaisesti. Rita kirjoittaa Instagram-videotarinoissaan olevansa nyt huojentunut ja elämän olevan raiteillaan.

- Hyvä olo. Uusi sivu on kääntynyt. Puhuttiin Akin kanssa siitä, miten ikäänkuin uusi vaihe elämässä on alkanut. Saatiin päätökseen pitkä prosessi talon suhteen ja nyt tuntuu kepeän hyvältä. Kohti uutta tulevaa ja unelmia huolettomattomampana, Rita kirjoittaa.

Lue myös: Aki Manninen ja Rita-rakas ostivat oman saaren: "Tuntuu niin oikealta"

Ritan ja Akin perheeseen kuuluvat lisäksi päiväkoti-ikäinen Donna-tytär sekä Putin-koira. Perhe vakituisesti Lempäälässä, jossa heillä on moderni, arkkitehdin suunnittelema miljoonatalo.

Puhtaat munat ja vilpitön mieli

Aki Manninen ei liiemmin ole julkisesti revitellyt talonmyynnillä. Mies kuitenkin pohti eilen (7.9.) asemaansa julkisuuden henkilöinä.

- Morjens! Kyl se näin menee, että julkisuus on hyvä renki mutta saakelin huono isäntä! Tässä ollaan julkisuudessa seitsemän vuotta oltu, ja koko ajan on (medialla) ase tossa niskassa jos tötöilet tai teet jotain vääryyttä. Ja se on ihan oikein, ei siinä mitään! Mutta paljon helpompaa elämää olis olla ilman julkisuutta, Aki miettii Instagramin tarinoissaan.

Lue myös: Tässä on Rita ja Aki Mannisen 650 000 euroa maksanut uusi koti – kuva!

Aki siteeraa somevideollaan myös Ilkka Vainion kappaletta Puhtaat munat ja vilpitön mieli.

- Kaikki on periaatteessa julkista tässä omassa elämässä, mitä tapahtuu. Jos vaikka näitä taloja myydään niin ainahan se menee julkiseksi. Mut sillon kun sulla on puhtaat munat ja vilpitön mieli tässä hommassa, niin silloin voit hengittää hyvin ja sun ei tartte pelätä mitään, Aki kertoo.

Aki ja Rita Manninen
Uudella, omalla saarellaan Manniset vaikuttavat vielä onnellisemmilta yhdessä kuin ennen.

Lue myös: Aki ja Rita Mannisen oman saaren kohokohdat: Donnasta tuli vesihirmu, koirasta tuli pellehyppymestari sekä vene nimeltä Tyyne

- Ei tarvitse kaksia puheita kun on yhdet puheet. Ja mikä siinä sitten on kun puhutaan totuudenmukaisesti ja oikein, eiks vaan. Kyllä se taakka kannettavana meillä jokaisella on, mies päättää silmää iskien.