Uutiset
Katso kuva!

Edellinen asunto vielä myymättä! Tässä on Rita ja Aki Mannisen 650 000 euroa maksanut uusi koti – kuva!

26.07.2020 10:17

Valmentajapari Rita Niemi-Manninen, 41, ja Aki Manninen, 44, ovat ostaneet KHL:ssä pelaavan jääkiekkoilijan Jori Lehterän hulppean omakotitalon.

Lempäälän Höytämössä 649 neliön rinnetontilla sijaitseva kaksikerroksinen 188,5 neliön lukaali on rakennettu vuonna 2007. Talossa on kolme makuuhuonetta, kaksi wc:tä, parveke, kaksi terassia, pieni kuntosali, saunaosasto sekä takka- ja elokuvahuoneet. Kameravalvotulla tontilla on myös suojainen piha-alue.

Lehterä pyysi talosta vielä vuosi sitten 700 000 euroa, mutta korkea hinta karkotti keskiverto-ostajat.  Seiskan tietojen mukaan Aki ja Rita maksoivat asunnosta noin 650 000 euroa.

Uudesta kodista on vain kymmenen minuutin automatka Tampereen keskustastaan.
Uudesta kodista on vain kymmenen minuutin automatka Tampereen keskustastaan.

Edellinen koti myymättä

Avioparin vanha omakotitalo Porin Ruosniemessä on edelleen myymättä. Vuonna 1942 rakennetussa rintamiestalossa on 135 neliötä, kolme makuuhuonetta, olo- ja takkahuoneet, avokeittiö, pukuhuone, sauna ja erillinen wc.  Pihalla on sekä pore- että katettu uima-allas.  

Aki ja Rita ovat olleet naimisissa vuodesta 2015 lähtien.
Aki ja Rita ovat olleet naimisissa vuodesta 2015 lähtien.

 

Aviopari sai hiljattain valmiiksi vanhan kodin laajamittaisen remontin. He pyytävät talosta 279 000 euroa eli alle puolet juuri ostamansa kodin hinnasta.

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Mika Kylmäniemi/All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!