fbq
Kotimaa
24.02.2022 11:42
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Aatu Itkonen

Rikkaat ja rahattomat: Taikuri Aatu Itkosen 800 euron viikkobudjettia ihmetelttiin somessa - paljastaa tienaavansa vieläkin enemmän

Kotimaa
24.02.2022 11:42
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Yrittäjä ja taikuri Aatu Itkonen, 20, nähdään tämän viikon Rikkaat ja rahattomat -ohjelman jaksossa. Hän vaihtaa kotia pätkätöitä tekevän opiskelijan Kira Kulmalan kanssa viikoksi.

Ohjelman kuvauksista on kulunut jo aikaa, sillä Aatu oli tuolloin 19-vuotias.

- Onhan siitä kuviot muuttuneet niin, että perustin viime vuonna uuden yrityksen. Sen myötä on tietysti kehitelty liikeideaa ja tehty hankintoja muun muassa video- ja valokuvaukseen liittyen, hän kertoo kuulumisistaan.

Lue myös: Rikkaat ja rahattomat: Taikuri Aatu Itkonen yöpyy 19-vuotiaan Kiran luona - syyllistää emäntäänsä kameroille märästä unohduksesta

Auto vaihtunut

Koronapandemia kolautti loven esiintyvän taiteilijan lompakkoon, mutta Aatun taloustilanne on hänen mukaansa parantunut. Rikkaat ja rahattomat -ohjelmassa hänen viikkobudjettinsa oli 800 euroa, ja sen suuruutta on ihmetelty somessa.

- Kun tämä korona on helpottanut, niin onhan se tilipussikin hiukan kasvanut. Jos ohjelma kuvattaisiin tällä hetkellä, niin kyllä se viikkobudjetti varmasti isompi olisi.

- Ja kuvausten jälkeen auto on vaihtunut Nissanista Mersuun, Aatu paljastaa.

Laiska kotikokki

Kaikkia rahojaan Aatu ei tuhlaa, vaan hän sanoo pistäneensä pätäkkää säästöönkin. Raha merkitsee hänelle vapautta ja turvaa.

- Sekä mahdollisuutta tehdä kaikkea uutta ja hienoa. 

Yrittäjä tilasi ohjelman kuvausten aikaan usein ruokaa kotiinkuljetuksella, eikä hän ole luopunut tästä mukavuudesta.

- Ei tässä ruokaa tule paljon laitettua. Arki on aika samaa kuin silloin.

Lue myös: Yli 10 000 euron tappiot! Taikuri Aatu Itkonen hankki uuden työn koronakriisin vietyä keikat: ”En pysty olemaan aloillani tekemättä mitään”

Aatu ei ole jäänyt korona-aikana paikalleen. – Olen suunnitellut tulevaa Mystinen taikailta -kiertuettani ja tehnyt päivisin töitä.

Palkitsee itsensä

Aatu oli ennen vuodenvaihdetta pitkällä ulkomaanmatkalla. Yrittäjä kertoo pitävänsä merkkivaatteista ja -kelloista, jotka hän näkee tietyllä tapaa myös osaksi omaa henkilöbrändiään.

- Olen tästä tilanteesta myös kiitollinen, ja pitää muistaa palkita itsensä työnteosta. Kävin Roomassa, Málagassa ja Las Palmasissa. 

- Matkalla tuli syötyä hyvin ja tarttui sieltä Roomasta vähän vöitä ja koruja mukaan. Kyllähän niitä vaatteita voi sitten käyttää lavaesiintymisessäkin. Eivät ne välttämättömiä ole, mutta astelen yleisön eteen mieluummin siisteissä vaatteissa kuin räkäisessä t-paidassa tai rikkinäisissä verkkareissa, taikuri perustelee.

Rikkaat ja rahattomat torstaisin Nelosella kello 20 ja Ruutu+ -palvelussa.