fbq
Kotimaa
16.08.2022 19:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova
riitta havukainen
Riitta Havukainen paljastaa: Tällainen bonusmummi olen Roope Salmisen lapselle
Kotimaa
16.08.2022 19:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova

Näyttelijä Riitta Havukainen, 67, tähdittää syyskuussa ensi-iltansa saavaa Vaarallisia suhteita -näytelmää Helsingin Kaupunginteatterissa.

Näytelmän harjoitukset ovat jo alkaneet, ja Riitta on mielissään antoisasta roolista.

- Näyttelen teatteriohjaaja Railia. Alkuperäisessä klassikkoteoksessa hahmo oli mies, mutta nyt se on nainen. Roolihahmoni on hyvin manipuloiva ja kyseenalaisia keinoja käyttävä nero. Hän on häikäilemätön, arvaamaton ja kohtuuton, Riitta analysoi roolihahmoaan Helsingin Kaupunginteatterin avajaiskarnevaaleissa tiistaina.

Riitta kannustaa ihmisiä nauttimaan kulttuuritarjonnasta.

- Nyt kun taas pääsemme näkemään toisiamme, saamme kokea yhdessä tunteita ja elämyksiä. Nautitaan konserteista ja teatteriesityksistä! Riitta innostaa.

Lue myös: Roope Salmisen siskopuoli Katariina Havukainen kasvoi taiteilijaperheessä – näyttelijä paljastaa alkuperäisen urahaaveensa

riitta havukainen
Riitta Havukainen on nauttinut kesällä muun muassa ratsastamisesta.

Ennen syksyn työrupeamaa Riitta on ladannut akkujaan kesän ajan.

- Voi, kesä on ollut ihana! Olen tavannut ystäviä ja lukenut. Olen myös viettänyt paljon aikaa hevosen selässä, se on rakas harrastukseni, Riitta kertoi.

Riitta on myös viettänyt paljon aikaa perheen parissa kesällä. Riitalla on kaksi lasta, Katariina Havukainen ja Santtu Salminen.

Santtu on näyttelijä ja laulaja Roope Salmisen pikkuveli, joka syntyi Riitan ja Roopen isän, Eppu Salmisen takavuosien suhteesta. Riitta on Roopelle bonusäiti ja nykyään myös Roopen lapselle bonusmummo.

Lue myös: Roope Salminen itkettää kasvattiäitiään Riitta Havukaista televisiossa: "Hän on äitini kaikilla muilla tavoilla, paitsi biologisesti"

Roope ja ex-kumppaninsa, näyttelijä Helmi-Leena Nummela saivat esikoisensa huhtikuussa 2020. Ex-pari on pitänyt lapsensa poissa julkisuudesta.

Riitta toteaa, ettei osaa määritellä tarkasti, millainen bonusmummo hän on reilun parin vuoden ikäiselle taaperolle.

- Olen vain oma itseni. En osaa määritellä itseäni mummon roolin kautta. Olen sellainen kuin olen, Riitta naurahti.

Lue myös: "Olen täysin shokissa" - Roope Salmisen tv-esiintyminen synnytti valtavan palautevyöryn