fbq
Telkkari
14.02.2022 10:15
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus, MTV3, Instagram
roope salminen ja riitta havukainen
"Olen täysin shokissa" - Roope Salmisen tv-esiintyminen synnytti valtavan palautevyöryn
Telkkari
14.02.2022 10:15
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus, MTV3, Instagram

Eilen sunnuntaina MTV3:lla käynnistyi Laulu rakkaudelle - Secret Song Suomi -hittiohjelman toinen tuotantokausi.

Heti ohjelman alkumetreillä nähtiin koskettava hetki, kun näyttelijä-laulaja Roope Salminen, 32, esitti kasvattiäidilleen näyttelijä Riitta Havukaiselle itse tekemänsä laulun Sä teit musta mut. Riitta häkeltyi ja herkistyi heti laulun alettua. Myös Roope itse pyyhki silmäkulmiaan esityksen jälkeen.

 

Lue myös: Roope Salminen yllättää tv-ohjelmassa herkällä laululla kasvattiäidilleen Riitta Havukaiselle: "Odotan suurella kauhulla"

Julkkikset kilpakehujina

Heti laulun tv-esityksen jälkeen Roopen Instagram-tilille alkoi sataa kommentteja. Roopen julkaisemalle videolle tuli alle tunnissa reilusti yli 10 000 katselukertaa ja maanantaiaamuun mennessä videota oli katsottu yli 30 000 kertaa.

Päivityksen kommenttikentässä komeili maanantaiaamuna yli 350 kommenttia, joissa niin julkkikset kuin taviksetkin kehuivat kilpaa uutta kappaletta.

Kommentoijien joukossa olivat muun muassa samaisessa jaksossa yllätetty Putous-juontaja Christoffer Strandberg, Radio Novan suosikkijuontaja Esko Eerikäinen ja laulaja Evelina.

Lue myös: Roope Salminen itkettää kasvattiäitiään Riitta Havukaista televisiossa: "Hän on äitini kaikilla muilla tavoilla, paitsi biologisesti"

Roope häkeltyi

Seiska tavoitti palautevyörystä selvästi häkeltyneen Salmisen.

- Olen purkanut eilisiä viestejä koko aamun. Mulle on tärkeää lukea huolella kaikkien ajatukset, jotka ovat halunneet niitä jakaa. Vielä on vajaa tuhat viestiä läpi käymättä, mutta kahvin voimalla eteenpäin.

- Olen täysin shokissa siitä, että Sä teit musta mut otettiin vastaan tällä tavalla. Liikuttavinta on kuulla tarinoita ihmisistä, jotka ovat kertoneet biisin innoittamana ensimmäistä kertaa ikinä kasvattivanhemmilleen, että rakastavat heitä. Se tuntuu uskomattomalta, Roope paljastaa Seiskalle.

Lue myös: Laura Voutilainen yllätti suosikkijuontajan televisiossa kaksimielisellä heitollaan: "Kyllähän sä muistat et mä olin sun eka!"