fbq
Kotimaa
12.05.2022 10:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Matti Matikainen
hanna sumari
Reisilihas irtosi jalasta! Hanna Sumari, 64, tilittää vastoinkäymisistään: "Pää ja ajatukset olivat riekaleina"
Kotimaa
12.05.2022 10:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Matti Matikainen

Juontaja-toimittaja Hanna Sumari täytti maanantaina 64 vuotta. Hän julkaisi syntymäpäivänään Instagram-tililleen kirjoituksen, jossa hän pohti tähän saakka elettyä elämäänsä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hanna Sumari (@hannasumari)

- Viime vuosi oli yksi oudoimmista vuosistani. Jotenkin koen että synnyin uudelleen sen aikana ja se ei ollut ihan kevyttä settiä. Ajoittain se oli todella repivää ja raastavaa. Samalla kun loin nahkaani kivuliaasti uudelleen, tein töitä ja olin näkyvillä, Hanna kirjoittaa.

- Reisilihaskin irtosi jalasta ja sekin piti jotenkin saada kasvamaan kiinni uudelleen, Hanna toteaa.

Lue myös: Juontaja Hanna Sumari joutui sairaalaan! Sai yllättävää apua ensihoitajalta: "Itkin ku otti niin päähän"

Hän viittaa kevättalvella 2021 sattuneeseen tapaturmaan. Hanna liukastui kävelylenkillä ja loukkasi jalkansa pahasti. Hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan. Siellä selvisi, että Hannan reisilihas oli repeytynyt polvilumpiosta liukastuessa. Hannan jalka leikattiin ja hänellä oli viikkokausien toipilasaika.

- Kroppa hajosi, ja pää ja sen ajatukset, olivat riekaleina. Palapelin palat olivat levällään kuudenkymmenenkolmenvuoden ajalta, Hanna kuvailee kokemuksiaan.

Hän kertoo kuitenkin pääseensä sittemmin tolpilleen.

- Työ on nyt tehty, ja kuva on ehjä - luulisin. Olen jo toisen kerran elämässäni uudenlainen ihminen. Se on aika jännä tunne. Vähän kaikki on eri tavalla kuin ennen, koska perustus, se jolla seison, on restauroitu. (Jalat on kyllä huterat, ne ei ole mun vahvin osa), Hanna kirjoittaa.

Hanna summaa nyt tietävänsä toden teolla, kuka hän on. Hän kuivailee olevansa "enemmän minä kuin koskaan ennen".

- Joo aika diippii shittii mutta mulle tärkeä ja mullistava asia. Ja se vanha totuus että koskaan et tiedä mitä joku käy sisällään läpi, on hyvin totta. Siksi olisi niin tärkeää olla ihmisille aina kohtelias ja jotenkin henkisesti hellä. Ja antaa vaikka anteeksi jonkun kiukku ennen kuin hän edes sitä pyytää. Kun koskaan ei tiedä, Hanna kiteyttää.

Lue myös: Hanna Sumari ruiskaisi Harri Syrjäsen naamalle – pelehtivät keittiössä munan kanssa: katso video!

Päivityksen myötä Hannalle tulvi synttärionnitteluita. Hanna kiitti someseuraajiaan:

- Kiitos niin paljon kaikille ihanista synttärionnitteluista! Kyllä tuli hyvä mieli niistä! Uskoin kaikki kehut ja kauniit sanat ja riemuissani luin niitä, Hanna kirjoitti.

Hanna tähdittää parhaillaan MTV3:lla pyörivää Suomen kaunein koti: Kesämökit -sarjaa, jossa hän vierailee suomalaisten kesäpaikoissa.