fbq
Kotimaa
19.09.2022 12:20
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Heidi Foxell
Rakkauskuvat! Hyvinkään ammuskelun sankaripoliisi Heidi Foxell meni naimisiin Noora-rakkaansa kanssa: "Oot kaunis, ihana, hauska..."
Kotimaa
19.09.2022 12:20
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Hyvinkään joukkoammuskelussa vuonna 2012 haavoittunut Heidi Foxell, 34, on kokenut tragedian jälkeen lukemattomia vastoinkäymisiä, muun muassa hoitovirheen takia halvaantumisen ja pyörätuoliin joutumisen sekä syöpään sairastumisen. Nyt Heidillä on kuitenkin aihetta juhlaan.

Lue myös: Hyvinkään ammuskelussa halvaantunut poliisi löysi onnen: kihlautunut Heidi Foxell esittelee elämänsä naisen - ”En olisi ikinä uskonut…”

Seiska uutisoi vuosi sitten syyskuussa Heidi Foxellin ja hänen Noora-rakkaansa, 40, kihlajaisuutisesta, ja nyt pari on virallistanut suhteensa. Heidi julkaisi rakkaudentäyteläisen päivityksen Instagram-tilillään.

Kun ekan kerran tavattiin, en voinut kuvitellakaan miten paljon mun elämä tulee muuttumaan. Oot saanu mut ulos kuoresta ja puhkeamaan uudestaan kukkaan ja rakastamaan elämistä. Siitä tuun olee aina kiitollinen. En osaa kuvitella enää elämää ilman sua ja siksi oon innoissaan, siitä missä ollaan nyt. Elämä sun kanssa on seikkailua ja on mieletöntä, että saan jakaa mun loppuelämän sun kanssa, Heidi iloitsee.

Videojulkaisussa näkyy kaksikon hempeitä hetkiä ja yhdessä koettua elämää kuvien ja videopätkien muodossa.

Oot kaunis, ihana, hauska, huikee organisaattori, upee ja järjestelmällinen, rohkea, fiksu, kunnianhimoinen, kiltti, otat aina muut huomioon ensin ja oot mun elämän Valo! Rakastan sua ja ihanaa et nyt saan kutsua sua mun Vaimoksi, Heidi lisää.

Lue myös: Syyskuussa kihlautunut Heidi Foxell avoimena kipuhelvetistään - Hyvinkään joukkoammuskelussa haavoittunut poliisi: ”Käytän samaa kamaa..”

Heidin ja Nooran perheeseen kuuluu myös karvaisia otuksia.