fbq
Kotimaa
08.07.2022 12:00
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Seiskan arkisto
Riku Nieminen
Rakkaus kukoistaa - Riku Nieminen ja rakas harvinaisessa yhteiskuvassa
Kotimaa
08.07.2022 12:00
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Seiskan arkisto

Näyttelijä Riku Nieminen on kesälomalla. Tuoreessa kuvassa hän poseeraa rakkaansa kanssa jylhissä maisemissa. Näet kuvan myös täältä.

Riku Nieminen on seurustellut vaalean seuralaisensa kanssa jo pidemmän aikaa. Rakas ei kuitenkaan ole julkisuudesta tuttu, joten tässäkään artikkelissa hänestä ei puhuta nimellä.

Lue myös: Riku Nieminen äimistyttää käsityötaidoillaan - upea lopputulos kerää kehuja: "Sain joululahjaksi mun kullalta..."

Kuvan saatteeksi Riku on merkinnyt vain vihreän sydämen. 

Instagramin tarinaominaisuudella näyttelijä on jakanut myös toisen kuvan jylhistä maisemista. Siinä hän katselee jyrkänteeltä avautuvaa maisemaa.

Lue myös: Rakkaus kukoistaa! Näyttelijä Riku Nieminen harvinaisessa yhteiskuvassa mysteerikultansa kanssa

36-vuotias tähti on seurustellut vaalean kultansa kanssa noin kahden vuoden ajan. Pari ei ole antanut ainuttakaan yhteishaastattelua.

Marraskuussa 2021 Riku saapui Syke-elokuvan ensi-iltaan sormus nimettömässään. Tuolloin hän kuittasi kihlausutelut kertomalla romanssirintamalla menevän positiivisviritteisesti.

Riku N
Tällainen sormus Riku Niemisellä oli elokuvan ensi-illassa.

 

Lue myös: Ohhoh! Näyttelijä Riku Nieminen edusti kultasormus nimettömässään – näin tähti vastasi uteluihin rakkauselämästään!

Riku erosi näyttelijävaimostaan Annika Poijärvestä alkuvuodesta 2020.

Riku Nieminen tunnetaan esimerkiksi elokuvista Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu!, Valmentaja, Juice ja Syke-elokuva: Hätätila.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »