fbq
Kotimaa
05.07.2022 09:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto
Riku Nieminen
Riku Nieminen äimistyttää käsityötaidoillaan - upea lopputulos kerää kehuja: "Sain joululahjaksi mun kullalta..."
Kotimaa
05.07.2022 09:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto

Näyttelijä Riku Nieminen on kunnostautunut puutöissä. Riku jakoi Instagramiin kuvan omin käsin valmistamastaan koronapelistä. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riku Nieminen (@niemisriku)

Korona on biljardin tapainen peli, jossa pelaajat lyövät kepeillä kiekon muotoisia nappuloita pelilaudan purkkeihin. Riku on nikkaroinut taitavasti koivusta sekä pelilaudan että kaikki pelaamiseen tarvittavat härpäkkeet.

- En ole mikään nikkaroija, mutta sain joululahjaksi mun kullalta 3,5 h puukäsitöitä, Riku alustaa päivityksessään.

Lue myös: Rakkaus kukoistaa! Näyttelijä Riku Nieminen harvinaisessa yhteiskuvassa mysteerikultansa kanssa

- Halusin tehdä jotain käytännöllistä, hauskaa, mutten liian vaativaa. Suhteellisen outojen viime vuosien ja päiväkotiaikojeni kilvoittelujen johdosta mieleeni tuli peli nimeltä Korona. Siitä se ajatus sitten lähti, Riku kertoo.

Lopulta 3,5 puukäsityötuntia vaihtuikin kymmeniksi tunneiksi ammattilaisen opeissa espoolaisessa verstaassa. Riki kirjoittaa, ettei voisi olla lopputulokseen tyytyväisempi.

- Olen aina pitänyt tumman puun ja kullan yhdistelmästä, siinä on jotain juhlavan nostattavaa, mutta samalla painokasta ja vakaata. Suomalaisesta koivusta valmistui pöytä virallisilla mitoilla, kokoontaitettavat jalat, kiekot, kepit sekä rasia jossa säilyttää koronakiekkoja, Riku kirjoittaa.

- Saa muuten haastaa matsiin! Riku yllyttää.

Rikun käsityötaidot ovat keränneet kehuja miehen someseuraajilta.

- Sä et lakkaa yllättämästä. Onpa hieno! näyttelijä Pekka Starng kehuu.

- Ei hitto miten hieno, juontaja Ile Uusivuori komppaa.

Pitkä liitto ohi

Riku on tähdittänyt viimeksi sarjoja Sipoon herttua ja Karkurit. Valkokankaalla hänet nähtiin viime vuonna Syke-elokuva: Hätätilassa.

Rikun ja "mysteeriblondin" suhde nousi otsikoihin kesällä 2020. Riku julkaisi tuolloin uudesta kullastaan kuuman uimapukukuvan Instagram-sivullaan. 

Kesällä 2021 Seiskan lukija bongasi Rikun ja naisen vasemmista nimettömistä sormukset, ja liikkeelle lähtivät kihlaspekulaatiot. Riku ei kommentoinut Seiskalle suhdestatustaan saman vuoden marraskuussa, mutta mainitsi rakkausrintamallaan menevän "positiivisviritteisesti".

Riku erosi näyttelijävaimostaan Annika Poijärvestä 10 aviovuoden jälkeen alkuvuodesta 2020.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »