fbq
Kotimaa
01.08.2022 10:11
Teksti: Julia Roine |Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Sara Sieppi
Rakkauden täyteinen viikonloppu! Sara Sieppi romanttisena - kuva
Kotimaa
01.08.2022 10:11
Teksti: Julia Roine |Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Somevaikuttajat Sara Sieppi, 31, ja Sabina Särkkä, 33, olivat kaasoina ystävänsä häissä viikonloppuna. Nyt Sara fiilistelee häitä Instagram-julkaisussaan.

Lue myös: Unelmien kaasot Sara Sieppi ja Sabina Särkkä häähumussa - ohjelmassa ökyhotelli ja kädestäennustamista

- Viikonloppu tarjos sitä parasta eli rakkautta! Ei lähtenyt puoleen hintaan, vaan monen vuoden kokemuksella (sydän) Onnellinen kaaso kuittaa ja laittaa ”pitiks viel muistaa jotain” -kassan kii. Oli ihanaa!!

Kuvakarusellista näkee Saran upean juhlatyylin.

Hänellä ja Sabinalla on kaasojen tyyliin samanlaiset mekot. Mekko on helmiäisen valkoinen, missä on syvään uurrettu kaula-aukko. Täydellisesti istuva mekko ylettyy nilkkoihin asti. Saran hiukset ovat kauniisti kiharrettuna. 

Lue myös: Julma seuraaja päätti ilkeillä yksityisviestillä - Sara Sieppi jakoi saamansa törkyviestin seuraajilleen

Häitä edeltävänä yönä morsian kaasoineen nukkuivat perinteisesti sulhasen kanssa eri paikoissa yöt. Kaasot ja morsian yöpyivät Helsingin Bulevardilla sijaitsevassa Lapland Hotelissa. 

Kolmikko kilisteli kuohuvalla, järjesti morsiussaunan sekä sonnustautui yöksi söpön röyhelöisiin, yhteensopiviin pyjamiin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Lue myös: Sara Sieppi paljastaa, haluaako hän lapsia

Sara ja Sabina juhlistivat vastikään villisti hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden nelikymppisiä Espanjan bilesaarella Ibizalla.

Hulppeissa, monipäiväisissä juhlissa viina virtasi ja aurinko porotti. Bilejengissä juhlivat Saran ja Sabinan lisäksi muun muassa somepersoona Jekku Berglund, dj-kaunotar Suvi Pitkänen sekä radiojuontaja Mari Valosaari.