fbq
Kotimaa
04.01.2022 19:33
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan toimitus
Hannele Lauri
Rakkaan Nancy-koiran kuolema mursi Hannele Laurin: "Yritän tän itkun keskellä ajatella..."
Kotimaa
04.01.2022 19:33
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan toimitus

Näyttelijä Hannele Lauria, 69, kohtasi tänään tiistaina (4.1.) suuri suru, kun hän joutui luopumaan rakkaasta Nancy-koirastaan. 17-vuotias jackrusselinterrieri oli sairastellut syksystä saakka. Yskivällä koiralla todettiin astma, eivätkä lääkkeet tepsineet kunnolla tautiin.

Lue myös: Hannele Laurin suuri suru - rakas Nancy-koira kuoli: "Pakko päästää sinut lähtemään"

Lue myös: Hannele Lauri pelkää rakkaan Nancy-koiransa puolesta: Viimeinen joulu yhdessä?

Hannele kertoi Instagram-tilillään Nancyn poismenosta. Näyttelijälle sateli hurjat määrät lämpimiä osanottoja suru-uutisen myötä. Tiistai-iltaan mennessä Hannele on saanut yli 700 kaunista osanottoviestiä Instagramissa.

Hannele kertoo Nancyn kuvan kommenttikentässä, että kaikki kävi todella nopeasti.

- Kaikki kävi niin nopeasti, soitin lääkärille 11.30, aika oli 13 ja 13.15 Nancyä ei enää ollut, Hannele kirjoittaa.

hannele lauri
Hannele ja Nancy ehtivät viettää yhdessä 17 vuotta.

Surun murtama Hannele kertoo myös omasta voinnistaan.

- Nyt juuri on voimat poissa! Nancy oli mulle niin tärkeä ja rakas, yritän tän itkun keskellä ajatella, että nyt ei Nancyllä ole enää kipuja, Hannele kirjoittaa.

Julkkishauva

Hannele on ollut ikänsä koiraihminen henkeen ja vereen. Nancy on ollut hänellä pennusta saakka. Hannelelle oli kova paikka, kun hän jäi Nancyn kanssa kaksin. Hannelen rakas mäyräkoira Nina kuoli 14-vuotiaana kesällä 2017.

Sittemmin Hannele ja Nancy olivat erottamaton parivaljakko töissä ja vapaa-ajalla. He olivat tuttu näky Nurmijärven lenkkipolullaan.

hannele lauri
Nancy oli Hannelelle kaikki kaikessa.

Nancy on esiintynyt Hannelen kanssa useissa tuotannoissa, kuten Varasto 2 -elokuvassa sekä Melkein totta- ja Keihäsmatkat-tv-sarjoissa. Lisäksi karvaturri on vieraillut emäntänsä kanssa lukuisissa keskusteluohjelmissa.

– Nancy on ollut niin paljon esillä, että tuntemattomat ihmiset tulevat tervehtimään ja silittämään sitä kaupungilla. Nancy on varmasti yksi Suomen työllistetyimpiä ja kuvatuimpia koiria, Hannele iloitsi Seiskalle vuonna 2020.

Lue myös: Hannele Laurin Nancy-koira on julkkis – ”Tuntemattomat tulevat tervehtimään ja silittämään!”

Samaisessa haastattelussa Hannele myönsi, että tuolloin 16-vuotias Nancy oli päässyt pulskaan kuntoon.

– Sen pitäisi vähän laihtua. Nancy on kuitenkin sen verran vanha, että annan sen nauttia elämästä. Se pystyy yhä juoksemaan, enkä aina pysy sen perässä, Hannele kertoi.

nancy-koira
Nancy nautti erilaisissa tiedotustilaisuuksissa myös toimittajien rapsutuksista. Kuva Varasto 2 -elokuvan pressitilaisuudesta.

Nancy oli rauhallinen ja tottelevainen hauva, jonka kanssa oli helppo tehdä töitä. Hannelen mukaan koira ymmärsi hurjan määrän sanoja.

– Se ei tee klaffivirheitä, koska se seuraa uskollisesti minua. Nancy ymmärtää ja osaa lukea minua. Se tajuaa, että on uloslähdön aika, kun laitan kengät jalkaan. Se pysähtyy myös saman tien, kun sanon "paikka", Hannele kertoi.

hannele lauri
Nancy kulki emäntänsä mukana töissä. Tässä parivaljakko on Keihäsmatkat-sarjan kuvauksissa.

Lue myös: Hannele Lauri ja Nancy-koira ovat alkaneet muistuttaa toisiaan – ”Näytämme ihan kaksosilta!”

Hannele kertoi joulukuussa 70 on vain numero -elokuvan kutsuvierasensi-illassa, että Nancy oli päässyt ystävän hoiviin juhlahumun ajaksi:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »