fbq
Kotimaa
11.08.2022 20:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Susanna Juntunen
Pysäyttävä päivitys - syövän sairastanut ja keskenmenon saanut Susanna Juntunen joutui leikkaukseen
Kotimaa
11.08.2022 20:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Vuoden 2008 Miss Suomi -kisoissa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattu Susanna Juntunen on kohdannut elämässään viime aikoina useita vastoinkäymisiä.

Susanna kertoi avoimesti vuonna 2020 sairastuneensa kohdunkaulansyöpään. Syöpä löydettiin ajoissa, ja se saatiin leikattua pois. Parivuotiaan lapsen äiti on ollut avoin myös koeputkihedelmöityshoidoistaan.

Tammikuussa Susanna kertoi ilokseen odottavansa kaksosia. Kuitenkin helmikuussa hän kertoi suru-uutisen, kun raskaus valitettavasti keskeytyi. 

Lue myös: Kohdunkaulansyöpää sairastanut ex-missi Susanna Juntunen on raskaana: Olo on epätodellinen

Tänään (11.8.) Susanna jakoi videon raskaasta päivästään. Hän nimittäin joutui kohdunpoistoleikkaukseen, joka on perua sairastetusta syövästä.

Susanna on dokumentoinut leikkauspäivänsä Instagram-sivulleen. Videolla hän näyttää hetkiä päivän ajalta aina sairaalaan astelemisesta sieltä poistumiseen saakka. Välissä hän kuvaa itseään esimerkiksi tippaletkuissa, sekä näyttää pienen paikan mahassaan, joka on laitettu leikkaushaavan kohdalle.

- Oli pitkä ja jännittävä päivä - kohdunpoistoleikkaus. Tämä leikkaus oli ehkä henkisesti raskain. Tuntuu niin uskomattomalta. Jotain olennaista vietiin pois, Susanna avaa kuvatekstissä.

Hän kertoo pelänneensä, että leikkauksessa tapahtuisi jotain. Itse leikkaus sujui kuitenkin onneksi hyvin. Aivan kaikki ei silti mennyt mallikkaasti.

- Kivut ja paine vatsassa leikkauksen jälkeen olivat aivan jäätävät, ja illalla yksi leikkaushaavoista alkoi vuotaa. Lopulta haava uudelleen tikattiin kiinni paikallispuudutuksessa.

Lue myös: Shokissa oleva Susanna Juntunen odottaa kaksosia: "Syövän takia raskaus on jo itsessään riski"

"En jaksaisi enää kipua"

Susanna kertoo olleensa ulkoisesti rauhallinen, mutta sisältä paniikissa. Asiasta selvittiin huumorilla.

- Minulla kun nämä toimenpiteet useimmiten eivät oikein mene niinkuin drömsöössä, niin osasin jo varautua takapakkeihin, hän kertoo miettineensä.

- Tällä kertaa tuli olo, etten jaksaisi enää kipua. Mutta jaksoin!! 

Lue myös: Susanna Juntunen kertoo suru-uutisen somessa: "Raskaus on keskeytetty"

Susanna kertoo päässeensä kotiin puoli kahdentoista aikaan yöllä.

- Ei auttanu kuin ottaa tilanne rauhallisesti. Ainakin pääsin nukkumaan parempaan sänkyyn. Lähdin kotiin kipulääkkeiden saattelemana, toinen jalka puutuneena, hän kertaa tilannetta.

- Kyllä täältä noustaan taas - pikku hiljaa palautuen! kaunotar päättää tekstin.