fbq
Kotimaa
17.01.2022 15:10
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Susanna Juntunen
Shokissa oleva Susanna Juntunen odottaa kaksosia: "Syövän takia raskaus on jo itsessään riski"
Kotimaa
17.01.2022 15:10
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Miss Suomi 2008 -kisoissa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattu Susanna Juntunen (o.s. Mustajärvi) paljasti tänään maanantaina (17.1.) odottavansa kaksosia.

Susanna julkaisi Instagram-tilillään tuoreen päivityksen, jossa hän pitää kädessään ultraäänikuvaa ja kertoo olevansa shokissa.

Ei edes käynyt mielessä, että näinkin voisi meille käydä. Syövän takia raskaus on jo itsessään riski ja nyt se on sitä tuplasti. Vaikka todennäköisyys oli hyvin pieni tähän ja asiat pyrittiin tekemään niin ettei tämä tulisi eteen, niin kaikesta huolimatta tässä sitä ollaan - shokissa, mutta onnellinen siitä, että toistaiseksi pikkuisilla kaikki näyttäisi olevan hyvin! Huhheijaa tätä elämää! Susanna kirjoittaa julkaisussa.

Joulukuun lopussa Susanna paljasti olevansa raskaana, mutta tuolloin hän ei vielä tiennyt odottavansa kaksosia. Susanna on avoimesti kertonut sairastuneensa vuosi sitten kohdunkaulansyöpään. Parivuotiaan lapsen äiti on ollut avoin myös koeputkihedelmöityshoidoistaan, sillä Susanna on yrittänyt saada miehensä kanssa toista lasta.

Lue myös: Kohdunkaulansyöpää sairastanut ex-missi Susanna Juntunen on raskaana: Olo on epätodellinen

Pahoinvointia

Viikonloppuna Susanna kertoi saaneensa oksenteluun ja pahoinvointiin apteekista apuja. 

Hengissä ollaan vaikka eilen luulin, etten tuu selviään tästä. Mutta niin tuli tämäkin päivä ja olo on hippasen verran parempi. Kävin suihkussa ja pesin hampaat, joten pystyy jo vähän hymyileenkin. Hankittiin eilen apteekista testiin tällaiset rannekkeet pahoinvointiin. Oon valmis kokeilemaan ihan mitä vaan, jotta selviän tulevista viikoista.

- Nämäkin oksennuspäivät muuttuu vielä jonain päivänä muistoiksi, ja ajalla on tapana kultaa muistot. Uskon myös vahvasti, että tämäkin raskaus vielä muuttuu ihanaksi, Susanna kirjoitti viikonloppuna.

arkistokuva
Arkistokuva vuodelta 2008: Kuvassa vasemmalta toinen perintöprinsessa Jaana Taanila, Miss Suomi 2008 Satu Tuomisto ja ensimmäinen perintöprinsessa Susanna Mustajärvi (nykyisin Juntunen).
Tilaa Seiskan uutiskirje! »