fbq
Kotimaa
09.08.2022 19:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Mikko ja Beata Leppilampi
Polttarit vuoden myöhässä - Beata Leppilampi juhli villisti kaunotarten kanssa
Kotimaa
09.08.2022 19:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Näyttelijä Mikko Leppilampi, 43, ja taitoluistelija Beata Leppilampi (ent. Papp), 27, menivät salaa naimisiin viime vuoden elokuussa.

Lue myös: Salahäät! Mikko Leppilampi ja Beata Papp menivät naimisiin - katso kuvat!

Beata julkaisi eilen (8.8.) Instagram-sivullaan kuvia itsestään ja iloisesta kemuporukasta. Taannoisesta avioitumisesta huolimatta kaunotar näyttää juhlineen polttareitaan jälkijunassa.

Pinkkiin kukkamekkoon ja ylipolvensaappaisiin sonnustautuneella tyylikkäällä Beatalla on päässään vaaleanpunainen cowboy-hattu, joka on koristeltu kukkasin. Ilmapallojen keskellä poseeraavalla kaunottarella on ollut melkoinen posse biletysseuranaan.

Mukana polttareiden tuoksinnassa olivat nimittäin esimerkiksi tanssija Chachi Hildén sekä missikaunottaret Sabina Särkkä ja Essi Unkuri. Beata on myös merkinnyt kuvaan muun muassa näyttelijä Jasper Pääkkösen puolisona suomalaisille tutun Alexandra Escatin sekä somevaikuttaja Sonja Aiellon, mutta heitä ei näy yhteiskuvassa.

- Rakastan ystäviäni, Beata kirjoittaa kuvatekstissä vapaasti suomennettuna.

Lue myös: Mammat radalla! Beata Leppilampi ja Chachi Hildén bilettivät railakkaasti yhdessä - katso kuvat

Beatalla on polttarikuvissa harteillaan "bride to be" -nauha (suom. "tuleva vaimo"). Kenties Mikko ja Beata aikovat vuosi sitten solmitusta avioliitostaan huolimatta järjestää vielä toiset hääjuhlat.

Lue myös: Mikko Leppilampi sai yllättävän viestin suomalaiselta artistilta - ja suudelman päälle!

Beata odotti taannoisen naimisiinmenon aikaan pariskunnan yhteistä lasta, joka syntyi viime syyskuussa. Jälkihääkemut mahdollistaisivat ainakin kovemmankin juhlistamisen.

Mikolla on lisäksi teini-ikäinen tytär aiemmasta liitostaan kirjailija Emilia Vuorisalmen kanssa.

Lue myös: Mikko Leppilampi paljastaa poteneensa vauvakuumetta jo pitkään - pienokaisen syntymä lähestyy: "Tämä on innolla odotettu asia!"