fbq
Kotimaa
30.11.2022 20:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Kristiina Komulainen
Poliisityöt hylännyt Kristiina Komulainen juhli synttäreitään lumisissa tunnelmissa
Kotimaa
30.11.2022 20:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Parhaiten radiojuontajana tunnettu Kristiina Komulainen täytti maanantaina (28.11.) 44 vuotta.

Lue myös: Tunnistatko? Kristiina Komulainen julkaisi kuvan 17 vuoden takaa

Kristiina on julkaissut aihetta koskevan päivityksen Instagram-tilillään. Päivitys koostuu kirjoituksesta ja kuvasta, jossa nähdään lumisissa maisemissa oleva Kristiina. Hän on tehnyt käsillään ikään kuin sydämen.

Mä menen jotenkin aina ihan pähkinöiksi kaikista synttärionnitteluista. Olisko osuutta sillä, että en ole koskaan puhaltanut kynttilöitä synttärikakusta. Pitänee korjata asia vaikka kuuden vuoden päästä.

- Iso kiitos, jokainen toivotus lämmitti ja lähetän paljon lämpöä täältä takaisin. Valoa kohti,
Kristiina päättää tekstinsä.

Julkisuuden henkilöistä onnittelunsa ovat jättäneet päivityksen kommenttikenttään ainakin radiojuontaja Janni Hussi ja ex-julkkispoliisi Marianne Kiukkonen.

Lue myös: "Hyi teitä likasia lesboja" - Poliisista eronnut Kristiina Komulainen avoimena ikävästä tilanteesta: joutui pokausyrityksen kohteeksi

Aiheutti kohua

Taannoin poliisiksi itsensä opiskellut Kristiina aiheutti kohua aiemmin tänä vuonna. Hän työskenteli poliisina ja kertoili avoimesti sosiaalisessa mediassa työstään. Hän jutteli yksityiskohtaisesti kohtaamistaan ihmisistä ja tapahtumista Konstaapeli Komulainen -nimisellä sometilillään. 

Kristiinan kollegat tekivät tuolloin valituksen hänen somekäytöksestään. Hän lopetti sittemmin poliisin työt.

Lue myös: Kollegat hermostuivat julkkispoliisin sometuksesta! Tällainen on Kristiina Komulaisesta tehty valitus – katso!

Irtisanoutumisen jälkeen Kristiina on toiminut esimerkiksi luennoitsijana. Lisäksi hän on opiskellut, ja häntä on kuultu myös vanhassa ammatissaan radiojuontajana.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »