fbq
Kotimaa
23.06.2022 21:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Iida Ketola
Poikaystävänsä paljastanut Iida Ketola avautuu ongelmistaan - vitsailee kuristamisjäljillä!
Kotimaa
23.06.2022 21:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Mediapersoona ja kampaamoalan yrittäjä Iida Ketola on puhunut paljon häntä sosisaalisessa mediassa ärsyttävistä asioista, kuten epämieluisista läähätysviesteistä.

Rempseä kaunotar kertookin tänään (23.6.) pohtineensa sosiaalisen median käytön vähentämistä. Hänen on totuttu julkaisevan lähes päivittäin viihdyttävää sisältöä Instagram-sivullaan.

- Just tänään mietin et mun pitää vähentää somea koska huomaan ärsyyntyväni siellä tapahtuvista asioista, hän kirjoittaa Instagram-tarinoihinsa.

Lue myös: "Tältäkö isodikkisistä miehistä tuntuu?" - Iida Ketolan urheilusuoritus herättää kysymyksiä

Iida antaa värikkään esimerkin häntä ärsyttävästä somekäyttäytymisestä.

- Se on vain ja ainoastaan mun ongelma jos mua ärsyttää taas lukea joku riipaiseva tarina siitä kuinka joku on aina ennen ajatellut että sen vasen keskisormi on liian paksu mutta myöhemmin tajunnut et se onkin voimavara ku sillä saa helpommin kaivettua viimiset nutellat purkista.

Iida kertoo ahdistuvansa seuraajien jatkuvista vaatimuksista kuvata tiettyjä asioita.

- Monesti kaikki on parempaa koettuna ilman sitä kameraa siinä välissä et niin kivoja ku kaikki saatanan livestriimit oiski ni en uhraa mun päivän parhaita hetkiä sille et elän ne linssin läpi, hän kirjoittaa kipakasti.

- Okei okei, liikaa somee, liikaa kaikkee, pistän nyt puhelimen pois ja viiden minuutin päästä palaan katsomaan et onks kukaan kommannu mitään ja jos on et miks ja jos ei oo et miks, somepersoona myöntää ongelmansa.

Lue myös: Merielämästä nauttinut Iida Ketola julkaisi rohkean pakarakuvan - teki yllättävän paljastuksen

Lue myös: Iida Ketola juhli Erika Vikmanin keikalla – sormensa rikkonut julkkiskaunotar julkaisi päättömän kuvan

Avautumisen jälkeen hän kertoo toisestakin kohtaamastaan ongelmasta.

- Mul on myös joku allergia taas ja mun silmistä lähtee iho, hän kirjoittaa kuvaamansa mustavalkoisen videon päälle, jossa hänen silmänalustensa alla oleva meikki näyttää irtoilleen pahasti.

- Oon ihan varma et se on heinä ja sit mä asun heinäpeltojen keskellä, Iida kertaa.

Kaunotar muutti maaseudulle vuonna 2021, jolloin hän osti 1800-lukulaisen hirsitalon. Hän viettää aikaansa esimerkiksi lampaiden, kanojen ja pupujen kanssa.

Lue myös: Suhdetilanne hämmentää! Iida Ketola vaati tietoa Kalle Palanderin avioliitosta - Aleksi Valavuorelta yllättävä kuitti

Iida suunnitteleekin seuraavaksi muuttavansa vielä pidemmälle.

- Oon vaan et okei mä muutan sit ilmeisesti kuuhun ku elämä on niin vaikeeta täällä maan päällä ku on allergioita ja kaikkee sellasta heavy shittii, hän kaavailee.

Erilaiset ikävät ja mukavat jäljet eivät kuitenkaan rajoitu silmien ihoon.

- Ja siis näiden silmien lisäks mul on aurinkoihottumaa rinnassa ja kuristusjäljet kaulassa ennen ei ollu näitäkään ja vaan toisesta oon iloinen.

Iida paljasti vastikään seurustelevansa, kun hänen tarinoissaan vilahti mustahupparinen mies, jota kaunotar kutsui poikaystäväkseen.

- No läppä mul on allergiaa myös kaulassa, hän kuittaa lopuksi.

Lue myös: Iida Ketola löysi uuden rakkaan!