fbq
Kotimaa
22.04.2022 10:57
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Matti Matikainen, Atte Kajova
iida ketola
Suhdetilanne hämmentää! Iida Ketola vaati tietoa Kalle Palanderin avioliitosta - Aleksi Valavuorelta yllättävä kuitti
Kotimaa
22.04.2022 10:57
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Matti Matikainen, Atte Kajova

Kampaamoyrittäjä ja radiojuontajanakin uraa tehnyt Iida Ketola, 32, jakoi Instagramin Tarinat -osiossa vastikään erikoista sisältöä. Iida jakoi kuvan lokakuussa 2021 julkaistusta Seiskan kannesta, jota koristivat Kalle ja Riina-Maija Palander otsikolla "Erovatkaus päättyi!"

Katso videolta Seiskan viihdeuutiset:

Lue myös: Kalle ja Riina-Maija Palanderin erovatkaus päättyi – näin siinä kävi

Iidaa jäi vaivaamaan, onko Kallen ja Riina-Maijan suhteessa tapahtunut uusia käänteitä sitten viime syksyn.

- Tää on joku ikivanha mut alko nyt kiinnostaa ihan tosi paljon et miten tää siis päätty, Iida kirjoitti Tarinoissaan.

Kalle Palander, Riina-Maija Palander
Kalle ja Riina-Maija peruivat eronsa viime vuonna.

Lue myös: Iida Ketola avautuu huonosta tavastaan: "Menin jotenkin stressitiloihin"

Hän pisti somessaan äänestyksen pystyyn. Siinä somekansa sai äänestää, ovatko Riina-Maija ja Kalle yhä yhdessä vai eivät.

Somekansan äänet jakautuivat siten, että 31 prosenttia vastaajista oli eron kannalla ja 69 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että kaksikko on yhä yhdessä.

Iidaa jäi kuitenkin yhä vaivaamaan Kallen ja Riina-Maijan suhdestatus. Niinpä Iida tarttui puhelimeen ja soitti juorunnälkäisenä ystävälleen Aleksi Valavuorelle. Aleksi ja Kalle ovat hyviä ystäviä.

- Mähän siis soitin mun sydänystävälle ja sielunkumppanille eli Aleksi Valavuorelle ja Aleksi oli sillee et vittu sun mielenterveys tarvii kyllä ihmeellisiä tietoja pysyäkseen kasassa ja kertoi ettei aio laverrella ystävänsä suhdestatuksesta, Iida kirjoitti.

- No sit mä olin et hei nyt oikeesti et jos joku kysyy mun suhdestatusta pysyäkseen kasassa ni kyl sen vois kertoo ja toivoisin nyt samaa sit tässä ja sit hän oli et non mene kattoo Kallen instastooreja et siel he yhes Espanjan auringon alla on onnellisina ja mä olin et jes nyt voin taas hengittää ja olipahan tästäkin ystävyydestä jotakin hyötyä, Iida summasi.