fbq
Kotimaa
01.07.2022 06:00
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto
Piritta Hagman
Piritta Hagman rakastui hevosmiljonääriin – uusi kulta on toisen julkkiskaunottaren ex-mies
Kotimaa
01.07.2022 06:00
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto

Piritta Hagman, 42, on julkaissut viime viikkoina intoa puhkuvia päivityksiä Instagramissa eteläsuomalaiselta heppatilalta. Hän on intoillut ratsastusharrastuksen aloittamisesta sekä oman hevosen saamisesta.

Ilon taustalla on kuitenkin suurempiakin tunteita. Piritta on nimittäin erittäin ihastunut hevosurheilun saralla hyvin tunnettuun miljonäärimieheen.

Lue myös: Tässä on Piritta Hagmanin seksiä tihkuva muotokuva - Martinalta asiallinen huomio

Seiskan paparazzi lähti viime viikolla selvittämään pariskunnan liikkeitä. Pian paljastui, että Piritta ja hevosmies viettävät aikaa talleilla aamusta iltaan.

Paparazzi saikin nähdä, miten pariskunta hurautti maalta hevostalleilta yöksi miehen kaupunkiasunnolle tämän komealla sähköautolla.

Lue myös: Piritta Hagmanin orgasmipäivitys puhuttaa - jopa Jutta Larm laukoo oman mielipiteensä

Avioero julkkisnaisesta

Suhde on Piritalle varmasti tervetullut asia, sillä hänen erikoinen eroveivaus ex-miehensä, entisen NHL-kiekkoilija Niklas Hagmanin kanssa alkoi jo vuonna 2018 ja kesti tämän vuoden puolelle saakka.

Vaikka pari erosi, he jäivät silti asumaan samaan katon alle. Niklas muutti lopulta hotelliin, kunnes hiljattain löysi oman asunnon.

Lue myös: Paparazzikuvat julki! Täällä Helsingin tavoitelluin poikamies Niklas Hagman asuu – öky-Audille oma parkkipaikka

Hevosmies puolestaan on jäänyt sinkuksi aika hiljattain. Hän avioitui fitnessammattilaisenakin tunnetun radiotoimittajan Mari Valosaaren kanssa heinäkuussa 2021 lyhyen seurustelun jälkeen. Myös heitä yhdisti hevosharrastus.

Mari Valosaari oli neljä kuukautta naimisissa miljonäärimiehen kanssa. Juontaja järjesti tälle yllätyshäät viime kesänä.
Mari Valosaari oli neljä kuukautta naimisissa miljonäärimiehen kanssa. Juontaja järjesti tälle yllätyshäät viime kesänä.

Lue myös: Mari Valosaaren shokkieron taustat: Tiukka avioehto

Pikaliitto päättyi eroon vain neljä kuukautta myöhemmin. Mari ei ole kertonut, mikä rikkoi liiton, mutta kaksikon tiedetään olleen eron hetkellä tunnekuohun vallassa. Tuore aviomies tyhjensi yhteisen asunnon vauhdilla ja jätti Marin käytännössä tyhjään huoneistoon.

Lue lisää Pirittan uudesta suhteesta ja katso paparazzikuvat pariskunnasta perjantaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!