fbq
Kotimaa
16.05.2022 10:54
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Kristian Wallin, Instagram
Pippa Laukka
Mitä ihmettä?! Poliisipartio ilmestyi Pippa Laukan kotiovelle: "Heillä oli asiaa minulle"
Kotimaa
16.05.2022 10:54
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Kristian Wallin, Instagram

Televisiosta tuttu hyvinvointilääkäri Pippa Laukka tunnetaan terveellisiä elämäntapoja vaalivana naisena. Moni voikin pitää yllättävänä, että hyvämaineisen lääkärin oven taakse ilmestyi sunnuntaina (15.5.) poliisipartio.

Pippa julkaisi Instagramissaan päivityksen yllättävästä vierailustaan. Siitä paljastuu, että poliisit toivat naiselle syntymäpäiväonnittelut. Pippa nimittäin täytti eilen 52 vuotta.


- Just kun sanoin et ei tunnu oikein syntymäpäivältä, niin alkoi tapahtua. Ovikello soi ja ovella seisoi virkavalta ja heillä oli asiaa minulle. Sekunnin pari ehdin jo miettiä, mitä on tullut tehtyä, raskas kaasujalka vai jonkun mielen pahoittaminen kenties. Mut hei, poliisi olikin hyvällä asialla eikä tuonut risuja vaan ruusuja. Olivat päättäneet ilahduttaa minua tauollaan ja toivat upean kukkakimpun.

- Synttärityttö kiittää. Onhan meillä täällä tänään toinenkin sankari. Keskimmäinen täyttää myös tänään 18 vuotta, Pippa kirjoittaa.

Lue myös: Suomen seksikkäin lääkäri? Pippa Laukka, 52, löi ällikällä Venla-gaalassa: huikea halkio huiteli yläreidessä – punaisella matolla haukottiin henkeä

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pippa Laukka (@pippalaukka)

Moni Olet mitä syöt -ohjelmasta tunnetun lääkärin someseuraajista on ihastellut naisen nuorekkuutta.

-Onnea senkin ikinuori muru!! Minun idoli, eräskin hehkuttaa.

- Voi kun ihana. Sä näytät ihan teinitytöltä ja paljon onnea molemmille sankareille, toinen onnittelee Pippaa sekä tämän tytärtä.

Taannoin Pipan someseuraajat ihastelivat kuvia vanhojentansseista, kun Pippa oli miehensä kanssa seurannut pariskunnan tyttären edesottamuksia tanssiparketilla.

Lue myös: Kuin kaksi marjaa! Pippa Laukan tytär on kuin ilmetty äitinsä - kuva vanhojentansseista

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pippa Laukka (@pippalaukka)