fbq
Kotimaa
24.05.2022 19:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen
pihla viitala
Pihla Viitala joutui leikkaukseen - ei ole voinut urheilla kolmeen vuoteen
Kotimaa
24.05.2022 19:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen

Näyttelijä Pihla Viitala, 39, kertoi tiistaina Instagram-tilillään sairauslomastaan. Pihlan vasen jalka on leikattu. Pihla on leikkauksesta iloissaan, sillä hän on kärvistellyt jalkaongelmien kanssa jo kolmisen vuotta.

- En ole voinut urheilla lähes kolmeen vuoteen polveni takia (ja vaikean raskauden). Leikkausta on siirretty jo kolme kertaa, Pihla taustoittaa Instagramin videotarinassa.

Pihla on julkaissut kuvan siteissä olevasta vasemmasta jalastaan, jota hän lepuuttaa ojossa sohvalla. Sideharsoa on kääräisty polvesta jalkapöytään saakka. Toipilas on nauttinut naposteltavia paprikan palasia, sillä herkuttelukulho on myös ikuistettu jalan kanssa kuvaan.

- Lopultakin eilen leikkaus tehtiin ja muutaman viikon kuluttua voin taas nostaa painoja, uida ja pyöräillä. Olen niin iloinen! Pihla kirjoittaa treeniemojien kera.

Lue myös: Suomalainen rikossarja räjäytti potin! Supersuosittu Karppi avasi Pihla Viitalalle runsaasti uusia ovia – saa työtarjouksia Amerikasta asti: ”Koekuvauksissa en ole juossut enää vuosiin!”

Pihla Viitala
Pihla kertoi somessa viimeisimmän raskautensa olleen vaikea. Kuva vuodelta 2020.

 

Pihlalla on vuosina 2012 ja 2020 syntyneet lapset saksalaisen miehensä Alexander Schimpfin kanssa.

Lue myös: Toista lastaan odottava Pihla Viitala avoimena - tällainen äiti hän on

Viime vuosina Pihla on tähdittänyt Karppi ja Ivalo -sarjoja isoissa rooleissa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »