Uutiset

Suomalainen rikossarja räjäytti potin! Supersuosittu Karppi avasi Pihla Viitalalle runsaasti uusia ovia – saa työtarjouksia Amerikasta asti: ”Koekuvauksissa en ole juossut enää vuosiin!”

25.12.2019 11:06

Rike Jokelan kynäilemä sekä ohjaama ja Pihla Viitalan sekä Lauri Tilkasen tähdittämä Karppi oli ensimmäinen suomalainen tuotos, joka myytiin maailmanlaajuiseen levitykseen suoratoistopalvelu Netflixissä. Kansainvälisellä nimellään Deadwind tunnettu tummasävyinen rikossarja on avannut Pihlalle runsaasti uusia ovia.

– Se on poikinut tosi paljon kaikenlaista, ja toivottavasti poikii vielä lisääkin. Ylipäätään työn kautta tulee parhaiten tutustuttua alan ihmisiin ja löydettyä sellaisia tyyppejä, joiden kanssa tekee mielenkiintoisia töitä. Koekuvauksissa en ole juossut enää vuosiin, Pihla kertoo Seiskalle.

Sen enempää paljastamatta Pihla vihjaa saaneensa työtarjouksia yhtä lailla Euroopasta kuin Amerikastakin. Seuraavaksi hän aikoo kuitenkin keskittyä omaan projektiinsa, jota kehittelee parhaillaan.

– Suhtaudun työtilanteeseeni nöyrästi. Se ei ole mikään itsestäänselvyys eikä pelkästään itsestään kiinni, vaan se vaatii monen asian loksahtamista paikoilleen, tähtinäyttelijä sanoo.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!