fbq
Uutiset
25.12.2019 11:06
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Pihla Viitala työskentelee ulkomailla.
Suomalainen rikossarja räjäytti potin! Supersuosittu Karppi avasi Pihla Viitalalle runsaasti uusia ovia – saa työtarjouksia Amerikasta asti: ”Koekuvauksissa en ole juossut enää vuosiin!”
Uutiset
25.12.2019 11:06
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Rike Jokelan kynäilemä sekä ohjaama ja Pihla Viitalan sekä Lauri Tilkasen tähdittämä Karppi oli ensimmäinen suomalainen tuotos, joka myytiin maailmanlaajuiseen levitykseen suoratoistopalvelu Netflixissä. Kansainvälisellä nimellään Deadwind tunnettu tummasävyinen rikossarja on avannut Pihlalle runsaasti uusia ovia.

Lue myös: Toista lastaan odottava näyttelijä Pihla Viitala: ”Raskaus voi olla arka aihe!”

– Se on poikinut tosi paljon kaikenlaista, ja toivottavasti poikii vielä lisääkin. Ylipäätään työn kautta tulee parhaiten tutustuttua alan ihmisiin ja löydettyä sellaisia tyyppejä, joiden kanssa tekee mielenkiintoisia töitä. Koekuvauksissa en ole juossut enää vuosiin, Pihla kertoo Seiskalle.

Lue myös: Raskaana oleva näyttelijä Pihla Viitala ramppaa ulkomailla asti töissä: Äitiyslomailen, jos ehdin!

Sen enempää paljastamatta Pihla vihjaa saaneensa työtarjouksia yhtä lailla Euroopasta kuin Amerikastakin. Seuraavaksi hän aikoo kuitenkin keskittyä omaan projektiinsa, jota kehittelee parhaillaan.

– Suhtaudun työtilanteeseeni nöyrästi. Se ei ole mikään itsestäänselvyys eikä pelkästään itsestään kiinni, vaan se vaatii monen asian loksahtamista paikoilleen, tähtinäyttelijä sanoo.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »