fbq
Kotimaa
30.09.2022 19:30
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen
Köpi Kallio & Jenni Poikelus.
Ovatko Köpi Kallio ja Jenni Poikelus yhdessä? Ylen radiojuontajalta maailmanluokan murjaisu parisuhdekysymykseen
Kotimaa
30.09.2022 19:30
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen

Nuorisokanava YleX:n radiojuontajat Jenni Poikelus ja Juuso ”Köpi” Kallio ovat viihtyneet toistensa seurassa jo hyvän tovin. Alalla on kuulemma yleisessä tiedossa, että kaksikko on keskenään paljon enemmänkin kuin pelkkiä työkavereita.

Oheisella videolla Viki ja Köpi kertovat uudesta show'staan:

Jos kerran Jennin ja Köpin suhde on julkinen salaisuus, miksei aiheen tiimoilta voisi kohteliaasti kysyä?

Seiskalle tarjoutui tähän tilaisuus, kun aviisimme kutsuttiin Pasilaan Viki ja Köpi Show’n lanseeraustilaisuuteen. Ylex:n aamulähetyksistä tutun juontajaparin uusi monimediapläjäys räjähtää käyntiin Yle Areenassa tulevana tiistaina 4. lokakuuta.

Lue myös: Nyt on märkää! Suhdehuhujen pyörteissä olevat Jenni Poikelus ja Köpi Kallio söpöilivät sateessa – kuvat!

Viki ja Köpi Show alkaa Yle Areenassa 4. lokakuuta.
Viki ja Köpi Show alkaa Yle Areenassa 4. lokakuuta.

Näin Köpi vastasi

Juuso ”Köpi” Kallion kasvoille nousi velmu ilme, kun hän kuunteli Seiskan reportterin silkinpehmeästi alustettua ja asiallista parisuhdekysymystä. Miten mies kommentoi rakkauskuvioitaan?

Lue myös: Paparazzi iski! Radiojuontajat Köpi Kallio ja Jenni Poikelus todella läheisissä tunnelmissa Musen keikalla - kuva!

– No siis, mähän olin 18-vuotias, kun sain Nissan Almeran, Köpi rykäisi ja aloitti vastauksensa.

– B-kortti tuli aika helposti mutta C-korttia jäin vähän jännittämään. Sitä piti jonkin aikaa odottaa, mutta lopulta sain senkin läpi. Nykyään ajellaan oikein mukavasti BC-yhdistelmällä.

Köpi Kallio heitti Seiskan haastatelussa niin sanotut "vesatoskalat." NHL-vahti Vesa Toskala torjui Toronto Maple Leafsin maalilla muun muassa syksyllä 2008.
Köpi Kallio heitti Seiskan haastatelussa niin sanotut "vesatoskalat." NHL-maalivahti Vesa Toskala torjumassa Toronto Maple Leafsin maalilla syksyllä 2008.

Mukaili NHL-maalivahtia

Köpin aavistuksen hämmentävälle vastaukselle löytyy hauska selitys. Niille, jotka eivät saaneet siitä koppia kerrottakoon, että kyseessä oli suorastaan maailmanluokan murjaisu.

Lue lisää: Näin suosikkijuontaja Köpi Kallio kommentoi suhdehuhuja: "Kyllä maailmaan puhetta mahtuu"

Entinen NHL-maalivahti Vesa Toskala käytti kyseistä kikkaa pelatessaan Toronto Maple Leafsissa. Maailman kovimmassa kiekkoliigassa vuodet 2001–2010 torjunut tamperelainen vastasi tuolloin suomeksi pohjoisamerikkalaismedian kysymyksiin.

Huikealla pokerinaamalla varustettu Vesa jauhoi kylmänviileästi aivan täydellistä puutaheinää muun muassa inssiajostaan sekä muita autojuttuja. Vedätetyksi tulleella Toronton medialla ei ollut aavistustakaan siitä, mitä suomalaisvahti oikein selitti.

Ohessa Vesa Toskalan klassikkohaastattelu:

Antoiko välikaasua?

Toisin kuin Toronton media, Seiskan reportteri otti kopin Köpin vastauksesta. Ja koska Toskala höpötti aikoinaan muun muassa antamastaan välikaasusta Hervannan valtaväylällä, Seiska kysyi totta kai Köpiltäkin:

Annoitko välikaasua?

– Annoin! Itse asiassa kuorma-autolla välikaasua antaa yllättävän helposti, Köpi nauroi makeasti mutta vakavoitui sitten:

– Ei mutta joo, en minä kommentoi näihin mitään. Elämässäni on niin harvoja yksityisiä asioita, että pidän sentään nämä erossa siitä.

Köpi Kallio on juttumiehiä, mutta siviilielämästään mies pysyy visusti vaiti.
Köpi Kallio on juttumiehiä, mutta siviilielämästään porilainen pysyy visusti vaiti.