fbq
Kotimaa
03.03.2023 22:00
Teksti: Satu Mäkilä|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Shirly Karvinen

Outo haju! Shirly Karvinen hämmentyi ostoksestaan

Kotimaa
03.03.2023 22:00
Teksti: Satu Mäkilä|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Shirly Karvinen, 30, on tarkka tyylistään, ja on usein punaisen maton kuningatar. Juontaja esiintyy trendikkäästi myös vapaa-ajalla. Tällä kertaa Shirlyn muotinenä ei osunut oikeaan, sillä hän teki tilauksen, jonka tuloksena oli hivenen haiskahtava vintage-aarre.

Ex-missi tekee uniikkeja löytöjä myös nettiputiikeista. Toisinaan tilausta joutuu odottelemaan tovin, ja aina paketista ei tulekaan ihan sitä mitä oli toivonut.

- Tammikuu kesti sata vuotta ja helmikuu vaan tuli ja meni. Ah KEVÄT! Ihana tuntee kun aurinko herättää sielun taas eloon, Shirly aloittaa Instagram-päivityksensä.

Hän poseeraa kuvassa muhkeassa, sporttisessa rotsissa ja kertoo seuraajilleen takin tarinan.

-Tilasin 1,5 kuukautta sitten tän takin vintageliikkeestä ja saapu tällä viikolla. Vähän haisee viel autotallilta, mut täs kevät tuiskees se tuulettuu, Shirly taustoittaa.

Shirly pitää someseuraajansa tiivisti kiinni elämässään ja päivittää muun muassa Instagramia ahkerasti. Kaunotar avautuu faneilleen myös kipukohdistaan. Hän on esimerkiksi kertonut julkisesti uupumuksestaan. Suosittu juontaja muistaa edelleen, kuinka todella väsynyt hän oli vuosi sitten.

Lue lisää: Shirly Karvinen havahtui radikaaliin muutokseen ulkonäössään - jakoi todisteena kuvia 

- Instagram muistutti mua eilen vuoden takaisilla päivityksillä ja mä huomasin, et hitto on ollu väsyneen näkönen muija, Shirly kirjoitti Instagram-päivityksessään helmikuun loppupuolella (23.2.)

- Siitä ”inspiroituneena” selasin vanhoja kuvia läpi, erityisesti niitä missä muistan sen infernaalisen väsymyksen. Ensimmäinen kuva on eiliseltä ja muut jostain vuoden takaa.

Voit katsoa kaikki päivityksen kuvat klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta.