fbq
Kotimaa
14.02.2022 11:43
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Panu Hörkkö
Maisa Torppa
Nyt on siirappista! Maisa Torppa juhlii hääpäiväänsä äitelällä otoksella
Kotimaa
14.02.2022 11:43
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Panu Hörkkö

Seurapiirikaunotar Maisa Torppa, 30, juhlii puolisonsa kanssa pumpulihääpäivää.

Pariskunta meni naimisiin kaksi vuotta sitten ystävänpäivänä (14.2.), ja kaksikon avioelämään on ehtinyt mahtua jos jonkinlaista hässäkkää.

Haasteista huolimatta pariskunta on pysynyt yhdessä. Tänään maanantaina Maisa jakoi iloisen kuvan itsestään häähumun keskellä.

Lue myös: Salahäät! Kohukaunotar Maisa Torppa naimisiin it-rakkaansa kanssa!

Instagram-tarinoihin päivitetyssä kuvassa kohukaunotar hymyilee rakastuneesti aviopuolisolleen. Puoliso on rajattu valokuvasta pois näkyvistä. Kuva on otettu pariskunnan häistä.

- On olemassa vain yksi henkilö, joka saa mut hymyilemään näin. Mun rakkain. Toinen hääpäivä, Maisa kirjoittaa sydämien kera julkaisun yhteyteen.

Maisa ja aviomies ovat olleet eilen juhlimassa tärkeää päivää etukäteen. Vaaleaverikkö ei kuitenkaan paljasta, miten hääpäivän juhlintoja tarkemmin vietettiin.

- Päästiin eilen juhlistamaan hääpäivää muutamaksi tunniksi, IHAN KAHDESTAAN, Maisa ilakoi.

Kohuja rikostutkinnoista

Maisa ja it-alalla työskennellyt aviopuoliso saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa vuoden 2021 heinäkuussa. Maisa on jakanut pienokaisesta aktiivisesti kuvia suljetulle Instagram-sivulleen.

Saman vuoden syksyllä Seiska uutisoi Maisan joutuneen poliisitutkinnan kohteeksi lapseen kohdistuneen uhkailun takia. Virallisena rikosnimikkeenä oli laiton uhkaus ja vahingonteko. Maisan epäiltiin muun muassa rikkoneen teräaseella lapsen vaatteita ja leluja marraskuussa 2020.

Lue myös: Nyt puhuu lapsen laittomasta uhkailusta epäilty Maisa Torppa: ”Ei vaikuta elämääni”

Maisa tähditti viime vuonna myös Gossip Moms Suomi -sarjaa. Aviomies pääsi Maisan siivellä myös osaksi tv-kuvauksia. Miehen nähtiin nauhoittavan vaimonsa saapumisen synnytyslaitokselle.

Lue myös: Maisa Torppa saapui synnyttämään, Mikko-rakas kuvasi kultaansa videokameralla - katso kuvat! Kohukaunottaren toinen lapsi syntyy aivan lähitunteina

 

Maisa on ehtinyt kokemaan aviomiehensä kanssa lyhyessä ajassa paljon.
Maisa on ehtinyt kokemaan aviomiehensä kanssa lyhyessä ajassa paljon.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »