fbq
Kotimaa
01.07.2022 14:42
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Jarkko ja Sofia Ruutu
Ökykotinsa jättäneet Sofia ja Jarkko Ruutu muuttivat – tältä uudessa kodissa näyttää: "Kolme hikistä päivää, kaksi rakastavaista"
Kotimaa
01.07.2022 14:42
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Seiska uutisoi taannoin, että ex-jääkiekkotähti Jarkko Ruutu, 46, ja hänen mallivaimonsa Sofia Ruutu, 34, jättävät ökykotinsa.

Sofia on nyt julkaissut uudesta kodista kuvamateriaalia sosiaalisessa mediassa. Tuoreessa Instagram-julkaisussaan hän poseeraa tyhjän asunnon ikkunalaudalla istuen, sekä lattialla kyykäten. Yllään Sofialla on musta, halkiollinen mekko sekä korot.

- Takana kolme hikistä päivää, miljoona laatikkoa, selkäkipu ja kaksi hyvin väsynyttä rakastavaista, ja jos totta puhutaan, ärtyisä mieliala, ja olemme muuttaneet! Tervehdys uudelle suosikkipaikalleni maailmassa - kodille! Sofia kirjoittaa kuvatekstissä vapaasti suomennettuna.

Lue myös: Huh, mitkä puitteet! Sofia Ruutu tyrmäävänä uimapuvussaan Nizzassa

Kommenteissa Sofiaa on onniteltu uudesta kodista.

- Ouu, nää helteet ja muutto, mikä yhdistelmä. Onnea ihanaan uuteen kotiin, eräs pohtii.

Myös upea asu on herättänyt kysymyksiä.

- Kerro, ettet purkanut laatikoita tuossa upeassa asukokonaisuudessa! eräs seuraaja kommentoi vapaasti suomennettuna.

Lue myös: NHL-miljonääri käyskenteli Helsingissä – asuvalinta herätti kummastusta

Instagram-tarinoihinsa Sofia on lisännyt videon, jossa kuvaa uutukaista keittiötään. Videolla näkyy marmorinen työtaso, jolle on laskettu maljakollinen kukkasia. Tasolle on laskettu vuoallinen lasagnea sekä lautaselle pilkottua kurkkua ja avokadoa.

- Ensimmäinen kotitekoinen ateria uudessa keittiössäni! Sofia iloitsee vapaasti suomennettuna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Ruutu (@sofiaruutu)

Asumiskuviot hämmensivät

Ruutujen aiempi, 155-neliöinen ökykoti maksoi ostohetkellä vuonna 2013 1 130 000 euroa. Hintapyyntö nousi hurjasti, ja koti olikin myynnissä huimaan 1 980 000 euron hintaan. Ruudut asuivat miljoonakodissa liki kymmenen vuotta.

Lue myös: Jarkko Ruutu vaikeana Ruutujen oudoista asumiskuvioista: Jättivät ökykotinsa!

Ruutujen asumiskuvio miljoonakodissa hämmensi, sillä virallisesti vain Sofia asui asunnossa. Jarkko taas oli kirjoilla tien toisella puolella sijaitsevassa kodissa.

Kummallinen järjestely syntyi Seiskan tietojen mukaan jo useita vuosia sitten. Vuonna 2012 avioitunut pari ehti olla naimisissa seitsemän vuotta, ennen kuin Jarkko siirsi kirjansa kaikessa hiljaisuudessa naapuritalon puolelle. Jarkon tiedot siirtyivät uuteen asuntoon vuoden 2019 marraskuussa.

Lue myös: Jarkko ja Sofia Ruutu muuttavat - menikö miljoonakoti jo kaupaksi? Poistui myynnistä vain kuukauden jälkeen

Jarkko Ruutu
Jarkko ja Sofia asuivat eri osoitteissa.