fbq
Kotimaa
13.02.2022 18:25
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Jani Toivola
Oho, tässä on Jani Toivola 18-vuotiaana: työskenteli yökerhossa esitanssijana!
Kotimaa
13.02.2022 18:25
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Kansanedustajanakin tutuksi tullut monilahjakkuus Jani Toivola, 44, jakoi nostalgisen kuvan itsestään sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Näin pulikoi Jani Toivola! Seiskan paparazzi ikuisti Speedo-miehen avantouimassa – katso hauskat kuvat

Otoksessa Jani kertoo olevansa 18-vuotias, ja työskenneelleensä tuolloin ravintolassa esitanssijana.

- Mä oon tässä kuvassa täyttänyt juuri 18v. Oon onneni kukkuloilla koska oon päässyt esitanssijaksi baariin. Se oli silloin mahtavinta mitä mä tiesin. Sai tanssia isolla korokkeella keskellä ravintolaa monta tuntia putkeen. Välillä käytiin takahuoneessa nojailemassa tiskikoneeseen ja ahmittiin litra vettä. Sit taas uus setti ja uudet kuviot, Jani kertoo.

"Iso osa mua"

Janin tanssiura on jatkunut läpi elämän, ja hänen Rakkaudesta-show saa myös ensi-illan 1. maaliskuuta KokoTeatterissa Helsingissä.

- Tanssi ja liike on aina ollut iso osa mua. Se kohta itsessä kun valot tulee päälle ja muistan kirkkaiten kuka oon. Tanssin äärellä oon myös luottanut mun kehoon ja kokenut että se on kaunis. Vaikka ulkopuolella oon kokenut samasta kehosta myös paljon häpeää, Jani pohtii pitkässä Instagram-päivityksessään.

Lue myös: Jani Toivolan isä hylkäsi perheensä pojan ollessa vain kaksivuotias - riipaiseva tilitys kenialaisesta isästä: “Sitten hän jatkoi matkaa”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jani Toivola (@janitoivo)

Arkistovideo: Jani Toivola autokoulussa

Tilaa Seiskan uutiskirje! »