fbq
Kotimaa
22.01.2023 11:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Eva-Liisa Orupõld, Instagram
TIS-Julia ja Esa
Oho! TIS-Julian ja Esan lapsi sai nimen – samalla jättiyllätys: ”Menimme naimisiin”
Kotimaa
22.01.2023 11:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Eva-Liisa Orupõld, Instagram

Temptation Island Suomen yhdeksänneltä kaudelta tutut Julia ja Esa ovat menneet naimisiin, selviää sosiaalisesta mediasta.

Julian jakamasta Instagram-päivityksestä selviää, että he ovat menneet naimisiin vauvansa kastetilaisuuden yhteydessä. Kuvassa kaksikko katsoo toisiaan samalla, kun Julia pitää viime syyskuussa syntynyttä vauvaa sylissään. Päivityksessään hän kertoo heidän poikansa nimen.

Mäkin hyppäsin samalla Kukkosten leiriin, hän paljastaa ottaneensa Esan sukunimen.

-    Poika kastettiin ja me menimme yllärinä vieraille naimisiin, Julia kirjoittaa Instagram-tilinsä videotarinoiden puolella.

Hän on saanut paljon onnitteluita osakseen päivityksensä kommenttikenttään.

- Suuresti Onnea. Ootte niin ansainneet kaiken onnen ja ilon mitä vaan suinkin pystyy saamaan elämässä, eräskin Julian seuraaja kirjoittaa.

Julia on kertonut aiemmin someseuraajilleen muun muassa tuntemuksistaan siihen liittyen, että heidän lapsensa syntyi keskosena.

Lue myös: TIS-Julia avautuu keskosen saamisesta: "Ennenaikainen syntymä voi vetää kaikelta pohjan"

Löysivät toisensa kuvausten jälkeen

Julia osallistui loppuvuodesta 2020 kuvatulle Temppareiden yhdeksännelle tuotantokaudelle silloisen poikaystävänsä Henkan kanssa. Henkka kuitenkin päätyi pettämään Juliaa, ja pari erosi reissun päätteeksi. 

Julia ja tuolla tuotantokaudella sinkkuna ollut Esa eivät vielä kameroiden edessä löytäneet toisiaan, mutta kuvausten jälkeen heille muodostui yhteys. Julia muuttikin melko lyhyen seurustelun jälkeen Esan kanssa yhteen Tampereelle.

- Lähipiiri ei ole pahemmin kommentoinut. He varmaan tietävät, että se ei auttaisi mitään. Me teemme omat päätöksemme, Julia sanoi kesällä 2021 Seiskalle.

Yllätys! TIS-Julia asuu nykyään sinkkuna ohjelmaan osallistuneen Esan kanssa: ”Me teemme omat päätöksemme”

Nyt pariskunta on siis naimisissa ja muodostavat vauvansa kanssa pienen perheen.

Arkistovideolla Julia ja Esa Seiskan Iltarovion vieraina:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »