fbq
Kotimaa
24.01.2023 14:29
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Vesku Jokinen
Oho! Näin sujui Vesku Jokisen häämatka vaarallisessa kohteessa
Kotimaa
24.01.2023 14:29
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Suomipunkia soittavan Klamydia-yhtyeen nokkamies Vesku Jokinen meni tammikuun puolessa välissä naimisiin Minja-rakkaansa kanssa.

Vesku ja 17 vuotta nuorempi Minja-vaimo ovat pitäneet yhtä vuodesta 2018. Kihloihin he menivät noin vuosi tapaamisensa jälkeen. Vaasassa tanssitut häät pysyivät salassa julkisuudelta viimeistä pyörähdystä myöten.

- Tätä salaisuutta varjeltiin hyvin tarkasti aivan hääpäivään asti. Halusimme mennä rauhassa naimisiin, ja pidimme pienen piirin intiimit juhlat, Vesku kertoi Seiskalle häiden jälkeen.

Lue myös: Sensuellit hääkuvat! Tällaiseen kohteeseen Vesku Jokinen vie Minja-rakkaansa häämatkalle

Alle viikon päästä häiden jälkeen tuore aviopari suuntasi viettämään romantiikantäyteistä häämatkaa. He kiisivät ilmojen halki Punaisenmeren rannalle Israelin Eilatiin, joka on suosittu turistikohde.

Israelin poliittinen tilanne on epävakaa ja matkaaja voi kohdata levottomuuksia, kuten aseellisia yhteenottoja ja raketti-iskuja. Yleisesti kuitenkin turistikohteet ovat reissaajille turvallisia.

Lue myös: Klamydian Vesku Jokinen: Tämän takia salasin hääni

Kyyhkyläisten kuherruskuukausi on tullut päätökseensä, ja kaikesta päätellen se sujui varsin rattoisasti. Vesku julkaisi Instagram-sivullaan ihastuttavia kuvia, joissa pariskunta esimerkiksi poseeraa söpösti sylikkäin. He ovat myös nauttineet kuohuvaa ja bonganneet aivan rannan lähelle uiskennelleita delfiinejä.

- Rakkauren taivahalla seilattiin, hanibeibin kanssa Eilattiin, Vesku runoilee kuvatekstissä.

- Oli aikas asiallinen mesta kaikenkaikkiaan. Kelit oli kohillaan, ja miljöö myös. Vesi oli lämmintä vaasan mursun pulikoida. Ruuat ja juomat enemmän kuin kohillaan. Olihan mahtava hääreissu, hän kuvailee onnellisena.

Lue myös: Kärventynyt Vesku Jokinen nauttii häämatkastaan: "Se on hanimuunia ny!"

20 studioalbumia julkaissut Klamydia on saanut nimensä samannimisestä sukupuolitaudista. Vesku on ainoa yhtyeessä yhä vaikuttava perustajajäsen. Hän myös soitti alun perin kitaraa. Klamydia tunnetaan esimerkiksi kappaleista Pienen pojan elämää ja Pohjanmaalla. Vesku oli mukana huippusuositun Vain elämää -ohjelman 11. tuotantokaudella vuonna 2020.

Lue myös: Oh-hoh! Näitä suomalaisia julkkismiehiä ei näytä MM-lätkä kiinnostavan sitten pätkääkään - paljastavat paparazzikuvat!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »