fbq
Kotimaa
02.06.2022 11:26
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Martina Aitolehti
Oho, Martina Aitolehti teki radikaalin muodonmuutoksen! Tältä hän näyttää nyt - kuva
Kotimaa
02.06.2022 11:26
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Hyvinvointivalmentaja ja kilpaurheilija Martina Aitolehti muokkautti alkavan kesän kunniaksi ulkomuotonsa uuteen uskoon.

Lue myös: Martina Aitolehden ja Jesper-rakkaan kuhertelu ei jättänyt mitään epäselväksi – paljonkertovat kuvat!

Martina odottaa kesää jo hymyssä suin, mikä käy ilmi naisien sosiaalisesta mediasta.

Sama meininki töissä sekä vapaalla. Kiitollista kertakaikkiaan (sydän) Tänään siirryttiin jo kesäkuuhun ja OMG se on kisakuukausi! Mulla on edessä ehdottomasti upea kesä, Martina hehkuttaa uuden hiuspehkonsa kanssa.

Instagramin 24 tuntia näkyvissä tarinoissa käykin ilmi, että Martina on lähtenyt viikonlopun viettoon tanskalaisrakkaansa Jesper Backerin luo Kööpenhaminaan. Vain hetki ennen matkaansa, Martina värjäytti myös hiuksensa.

Tummakutrisena yleensä nähty Martina repäisi kesäksi, ja laitatutti hiuksiinsa vaaleamman sävyn eli blondasi tukkansa. Martina itse kuvaili uutta hiustyyliään "aika radikaaliksi".

Lue myös: Martina Aitolehden ja Jesper-rakkaan suhde etenee – avointa kuhertelua lentoasemalla

Kovin pitkään ei Martina ehdi kultansa kanssa kuherrella, sillä ensi maanantaina (6.6.) hän on jo Tampereella aloittamassa puistojumppakiertuettaan.

Näin toimii etälempi

Sporttisen elämäntyylin lisäksi Martinaa ja Jesperiä yhdistää samankaltainen tausta. He ovat kotimaassaan julkkiksia ja kokeneet tuoreet erot. Lisäksi molemmilla on suhteistaan kaksi kouluikäistä lasta.

Lue myös: Martina Aitolehden Jesper-rakas paljastui todelliseksi herrasmieheksi – kuva!

Kaksikko onkin saanut suhteensa toimimaan välimatkasta huolimatta. Martina asuu pysyvästi Suomessa ja Jesper Tanskassa, mutta kaksikko on useina viikonloppuina nähty yhdessä joko Kööpenhaminassa tai Helsingissä.

Lue myös: Esko Eerikäinen ja Victoria-tytär reissussa – Martina Aitolehden Jesper-rakas yllättää kommenttikentässä

Urheilullinen tanskalaismies herätti huomiota, sillä hän on varsin pitkä. Jesper ja Martina kävelivät lentoasemalla käsi kädessä, ja herrasmiehen tavoin Jesper kantoi Martinan Dior-laukkua.
Urheilullinen tanskalaismies herätti huomiota, sillä hän on varsin pitkä. Jesper ja Martina kävelivät lentoasemalla käsi kädessä toukokuussa, ja herrasmiehen tavoin Jesper kantoi Martinan Dior-laukkua.