fbq
Kotimaa
01.09.2022 18:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Atte Kajova, MTV
Jippu
Oho! Laulaja Jippu laihdutti yli 40 kiloa – katso kuvat ennen ja jälkeen
Kotimaa
01.09.2022 18:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Atte Kajova, MTV

Värikkäissä otsikoissa aikoinaan esiintynyt laulaja Jippu eli Meri-Tuuli Elorinne, 36, poseerasi WSOY:n kirjajuhlassa kameroille säteilevänä.

Hänen ulkomuotonsa on muuttunut parissa vuodessa.

– Olen laihtunut yli 40 kiloa, koska jätin sokerin.

Jipun elämäntapamuutos käynnistyi rytinällä Olet mitä syöt -ohjelmasta, jossa hän vuonna 2020 paransi tapojaan hyvinvointilääkäri Pippa Laukan avustamana.

– Usein tällaisiin ohjelmiin osallistuneet ovat lihoneet takaisin vanhaan painoonsa. Olen tyytyväinen, että minulla muutos on pysynyt.

Lue myös: Uutuuskirja: Jipun ura romahti hetkessä – Samuli Edelmannin viereltä vankilakeikoille: Yksi nöyryytys ei unohdu

Jippu
Jippu kertoi kaksi vuotta sitten Seiskalle elämänmuutoksensa alkutaipalleella, miten oli voittanut sokeririippuvuutensa.

Sokerista luopuminen ei ole ollut helppoa. Jipusta ei ole kivaa juhlissa kieltäytyä kakusta tai muista herkuista. Kieltäytymisen hetkellä hän saattaa pohtia, onko siinä mitään järkeä.

– Vastaankin kaikille asiasta kysyville, että laihana pysyminen on todella vaikeaa. Se vaatii paljon itsekuria ja houkutuksista kieltäytymistä.

– Olen joskus miettinyt, että rupeanko sitten seitsemänkymppisenä syömään pullaa. Sitä ei voi tietää.

Lue myös: Jippu pudotti 40 kiloa ja joutui laihdutushuijauksen uhriksi: otti yhteyttä poliisiin

Jo vuosia ennen sokerista pidättäytymistä Jippu oli jättänyt alkoholin. Hän on ollut raittiina yhdeksän vuotta. Epäterveellisten elämäntapojen tilalle on tullut uintiharrastus.

– Tänään, kun en ole päässyt uimaan, kaipaan jo veteen. Liikunta on hirveän tärkeää. Sen avulla saan purettua tunteitani ja sisintäni.

Lue myös: Alkoholi vaihtui sokerinhimoon! Laulaja Jippu pääsi eroon addiktioistaan – ”Ahmin ja häpesin itseäni”

Jippu
Tältä Jippu näytti Olet mitä syöt -ohjelmaan osallistuessaan vuonna 2020. Hän on laihtunut parin vuoden aikana yli 40 kiloa.