fbq
Kotimaa
25.08.2022 10:47
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen
erika vikman, jyrki 69
Julkinen rakkaudentunnustus Jyrki 69:lle! Erika Vikman avautuu: "Taidan olla vähän rakastunut"
Kotimaa
25.08.2022 10:47
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen

Seiska paljasti elokuun alussa poptähti Erika Vikmanin, 29, ja The 69 Eyes -yhtyeen nokkamiehen Jyrki 69:n, 53, olleen yhteisellä salalomalla Italiassa. Kaksikko lomaili romanttisessa Venetsiassa. Sittemmin Erikan autolla ajellut kaksikko on bongattu käsi kädessä ruokaostoksilla Espoossa.

Lue myös: Suhde syvenee - Erika Vikman ja Jyrki 69 yhdessä S-marketissa

Erikan ja Jyrkin lämpimät välit eivät jää epäselviksi tv-katsojille, kun molempien tähdittämä 13. Vain elämää -kausi käynnistyy syyskuussa. Kaudella nähdään romanttinen tuokio, kun Jyrki kumartuu esityksensä päätteeksi suutelemaan Erikaa kämmenelle.

- Taidan olla vähän rakastunut, Erika sanoo Jyrkille.

Lue myös: Helsinkiin palanneet Erika Vikman ja Jyrki 69 punoivat lentoasemalla juonen

Ohjelman lehdistötilaisuudessa eilen keskiviikkona Erika ja Jyrki välttelivät lähikontaktia ja asettuivat valokuviin kauas toisistaan. Kun näyttävästi pukeutunut Erika lauloi ennakkomaistiaisen kaudelta, Jyrki keskittyi tuijottamaan buutsejaan. Mieheen tuli virtaa vasta kun muut Vain elämää -tähdet antoivat Erikalle seisovat aplodit. Jyrki liittyi taputtajien joukkoon.

Vain elämää
Vain elämää 13. kauden tähdet: Mikko Alatalo, Yona, Tommi Läntinen, Redrama, Jyrki 69, Meiju Suvas, Pete Parkkonen ja Erika Vikman.

Elämä mullistui

Sekä Erika että Jyrki olivat vaitonaisia suhdekuviostaan. Kumpikin kuitenkin myönsi elämän mullistuneen Vain elämää -kuvausten myötä.

- Elämäni muuttui ihan täydellisesti. Tajusin, että sosiaalisuus ja ihmissuhteet ovat sellainen asia, joita kaipasin elämääni, Jyrki linjasi Seiskalle.

Lue myös: Tunnustiko Erika Vikman salasuhteensa Jyrki 69:n kanssa? Poseeraa paljonpuhuvassa asussa!

Jyrki 69
Jyrki 69 kertoi nauraneensa Vain elämää -kuvauksissa vatsansa pohjasta.

Erika ja Jyrki eivät tunteneet toisiaan ennen Vain elämää -kuvauksia.

Erika kertoi ennen kuvauksiin lähtemistä jännittäneensä eniten Jyrkin kohtaamista. Mustiinpukeutuvasta glamrokkarista kuoriutui kuitenkin Erikalle mieluisaa seuraa.

- Pimeyden Lordin kuoren takana on todella sympaattinen ihminen, Erika kehui Seiskalle.

erika vikman
Erika on hionut näyttäviä Vain elämää -asukokonaisuuksiaan stylistinsä kanssa. - Minä toimin puvustukseni taiteellisena johtajana, Erika nauraa.

 

Räväkästä pukeutumisesta ja esiintymisestä tuttu Erika näyttää ohjelmassa itsestään uuden puolen.

- Ohjelmassa nähdään herkkä ja itkeskelevä Erika, mutta se on sama minä. Kuvauksissa minä lahosin pahiten. Yhdessä kohdassa itku ei vain loppunut ja kuvauksissa piti pitää tauko, Erika muistelee nauraen.

- Leiri oli henkisesti iso kokemus ja lähdin sieltä eri ihmisenä ulos. Jos Vain elämää olisi uskonto, olisin varmasti tullut uskoon, Erika summasi.