fbq
Kotimaa
06.08.2022 08:30
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Panu Hörkkö
Erika Vikman
Helsinkiin palanneet Erika Vikman ja Jyrki 69 punoivat lentoasemalla juonen
Kotimaa
06.08.2022 08:30
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Panu Hörkkö

Erika Vikman, 29, ja The 69 Eyes -yhtyeen Jyrki 69 eli Jyrki Linnankivi, 53, syvensivät viime viikolla ystävyyttään yhteisellä lomalla rakastavaisten Venetsiassa. Seiska oli kohuparia vastassa Helsinki-Vantaan lentoasemalla heidän palatessaan.

Kokeneena julkkiskettuna Erika ilmeisesti vaistosi yhteiskuviin joutumisen mahdollisuuden ja lähetti Jyrkin edeltä vastaanottoaulaan jäädessään itse matkalaukkuhihnalle odottamaan raporttia.

Goottihenkinen rokkari erottui selvästi tuloaulan vilinästä perinteisellä mustanpuhuvalla tyylillään.

Jyrki ei halunnut vastata mitään Seiskan tiedustellessa, oliko lomamatka onnistunut. Rokkari jatkoi matkaansa läpi ihmismassan ja keskittyi purkan jauhamiseen.

Jyrki 69
Jyrki toki noteerasi Seiskan reportterin, mutta ei puhua pukahtanut tälle tai kellekään muullekaan.

Kun Jyrki oli karistanut toimittajan kannoiltaan, hän kaivoi luuriin esiin. On hyvin mahdollista, että Jyrki viestitti Erikalle varoituksen.

Noin viiden minuutin kuluttua Erika asteli ylväästi saapumisaulaan. Hän oli piiloutunut jättimäisten aurinkolasien taakse. Viimeistään tuolloin muutkin matkailijat huomasivat hänet, sillä illlalla yhdentoista aikaan sisätiloissa käytettävät aurinkolasit keräävät väistämättä huomiota.

Erikaltakaan ei tullut kommenttia, kuinka loma oli sujunut.