fbq
Kotimaa
22.05.2022 15:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto
ensitreffit alttarilla -venla
No nyt on pyllyn keikutusta! Ensitreffit alttarilla -Venla twerkkasi SM-kisoissa - upea sijoitus ensikertalaiselle
Kotimaa
22.05.2022 15:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto

Viime kesänä Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet turkulainen Venla ja keravalainen Karl päättivät jatkaa liittoaan ja ovat edelleen yhdessä. Innokas tanssiharrastaja Venla hekumoi lauantaina Instagramissa ensimmäisiä katutanssin SM-kisojaan.

Venla osallistui yhdessä turkulaisen Flame-tanssiryhmänsä kanssa Helsingissä Tanssin talossa järjestettyihin SM-kisoihin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Venla Helena (@venlahelenaa)

Ryhmä on erikoistunut dancehall queen style -tanssityyliin, jonka juuret ovat Jamaikalla. Tyylilajin pääpiirteitä ovat itsevarma asenne, voimakkuus ja akrobaattiset liikkeet kuten spagaatit ja päälläseisonnat. Liikkeissä on mukana myös takaliston sheikkausta eli twerkkausta.

- WE DID IT!!!! Ensimmäinen veto ikinä SM-kisoissa ja 7. sija. Paras suoritus ikinä street dance showcase kategoriassa Dancehallilla, Venla ilakoi ryhmänsä menestyksestä.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla: Venla ja Karl - näin suhteelle kävi yhdeksän viikkoa kuvausten jälkeen

Tanssiryhmä oli pukeutunut ysärihenkisiin esiintymisvaatteisiin. Asukokonaisuuteen kuuluivat pyöräilyshortsit sekä tanssiryhmän logoilla koristellut t-paidat.

- Vaikka Dancehall on katutanssi Jamaikalta, ei sitä ole yleensä kauheasti noteerattu näissä kisoissa. Meidän tavoitteena oli olla tulematta viimeisiksi (16 sijaa), joten sija 7. ja melkein pääsy finaaliin tuntuu muuten ihan sika hyvältä, Venla hehkuttaa.

Karl oli mukana kannustamassa kultaansa kisoissa. Venla julkaisikin huvittuneena Instagramin Tarinat -osiossa Karlin kuvaaman lyhyen videopätkän tanssiryhmän esiintymisestä. Karl oli keskittynyt kuvaamaan videolle lähikuvaa Venlasta keikuttamassa takalistoaan.

Tanssiryhmä ei ole julkaissut kokonaista kilpailuesitystään somessa. Ryhmän Instagram-sivuilta löytyy kuitenkin viime kesänä kuvattu Terminator-esitys, joka antaa osviittaa dancehall queen style -tanssityylistä. Myös Venla on mukana tanssimassa videolla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flame🔥 (@fallaflame)

Kovan SM-kisarutistuksen jälkeen Venla kertoi Instagramissa jättävänsä nyt tanssimista vähemmälle.

- Vaikka tanssiminen on ihanaa ja rakastan Dancehallia, nyt on kuitenkin tanssitauon paikka. Treenaaminen on antoisaa, mutta myöskin tosi raskasta. Kevät on ollut raskas ja olen ollut tosi väsynyt, joten nyt on mun aika pitää tanssitaukoa, jotta tulevaisuudessa pystyn taas nauttia täysin rinnoin siitä, Venla summasi.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kautta ystävystyneet Venla ja Tuula käynnistivät tänä keväänä toisen tuotantokauden Hupsis-podcastistaan.

Lue myös: Suosio yllätti Ensitreffit alttarilla ohjelman Karlin: "Jotkut saattavat tsempata tai sanoa tykänneensä minusta ja Venlasta"

karl
Venla ja Karl ovat eläneet viime kesästä lähtien etäsuhteessa.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -kyyhkyläiset lemmenlomalla Espanjassa - upeat lomakuvat 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »