fbq
Kotimaa
06.01.2022 17:03
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: MTV
ensitreffit alttarilla -Venla, ensitreffit alttarilla -karl

Ensitreffit alttarilla -kyyhkyläiset lemmenlomalla Espanjassa - upeat lomakuvat

Kotimaa
06.01.2022 17:03
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: MTV

Ensitreffit alttarilla -ohjelman myötä viime kesänä avioituneet Venla ja Karl päättivät jatkaa yhdessä ohjelman kuvausten jälkeen. Turussa asuva Venla ja Keravalla asuva Karl elävät etäsuhteessa.

Pariskunta on suunnannut joulukuun lopulla ensimmäiselle yhteiselle ulkomaanmatkalleen. Kumpikin on päivittänyt Instagram-tileilleen kauniita kuvia Espanjan auringon alta. Matkakohde on ainakin kielensä puolesta Venlalle osuva, sillä Venla toimii espanjan kielen opettajana.

Venla ja Karl ovat juhlistaneet vuoden vaihtumista Andaluciassa. Venla on jakanut videokoosteen, josta käy ilmi, että kaksikko on noudattanut vuodenvaihteessa espanjalaista perinnettä, jonka mukaan keskiyöllä jokaisella kellonlyömällä täytyy syödä viinirypäle. 12 syötyä viinirypälettä tuovat onnea seuraaville 12 kuukaudelle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Venla (@venlahelenaa)

Pariskunta on poseerannut matkalla yhteiskuvissa kauniissa kaupunkimaisemissa. He ovat ihastelleet etenkin espanjalaista arkkitehtuuria sekä jylhiä kirkkoja. Pariskunta on nauttinut espanjalaisia herkkuja, muun muassa paellaa ja churroja.

Kulttuurinnälkää he ovat ruokkineet seuraamalla flamencoesitystä.

Pariskunta on matkannut Malagasta Sevillaan.

- Tämä kaupunki ylitti kaikki odotukset! Pikkukatuja, arkkitehtuurisesti toinen toistaan upeampia ja näyttävämpiä rakennuksia, espanjalaista kulttuuria ja hyvää ruokaa sekä juomaa, Venla hekumoi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Venla (@venlahelenaa)

Matka on jatkunut sittemmin Granadaan, jossa pariskunta on tutustunut arabialaiseen keittiöön. Venla kertoo somevideollaan, että kaksikko tuli ravintolaan pitääkseen hieman taukoa espanjalaisesta ruuasta. Alkupalana pari nautti hummusta.

- Mä tilasin jonkun lihajutun, Karl kertoo kameralle.

Pariskunta on ihastellut paikallista basaarikulttuuria. Eräästä kaupasta he löysivät Aladdin-elokuvan rekvisiittaa muistuttavan lampun. Venlan Instagram-tilin Tarinat-osiossa Karl hauskuuttaa hieromalla lamppua. Mies yrittää houkutella lampun henkeä esiin.