fbq
Kotimaa
12.01.2022 15:51
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Jethro Rostedt
Mitä ihmettä? Ulosottohelvetissä rypevä Jethro Rostedt esittelee somessa yli 50 000 euron ökykelloa!
Kotimaa
12.01.2022 15:51
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Seiska on jo aiemmin uutisoinut liikemies Jethro Rostedtin olevan talousvaikeuksissa yli miljoonan euron ulosottovelat niskassaan. Tämän vuoksi onkin huomiota herättävää, että Jeti poseeraa Instagramissa julkaisemassaan vaalimainoskuvassa ärtsy ökykello ranteessaan.

Lue myös: Jethro rahavaikeuksissa - ulosottovelka yli miljoonan

Ranteesta löytyvä ajannäyttäjä on Rolex Yacht-Master II, joka maksaa vähintään 50 000 euroa. Sen kuoret ovat todellista arvometallia, platinaa ja valkokultaa.

Eräällä nettisivustolla hintaa on peräti lähes 57 000 euroa.
 
- Ennakkoäänestys alkaa nyt sitten tänään. On kyllä erikoiset vaalit. Kukaan ei tunnu tietävän, mistä näissä on kysymys, mutta varmaa on se, että kalliiksi tulee veronmaksajille, Jeti tilittää kuvansa kommenttina.

- Erilaisia himmeleitä ja kaiken maailman keskijohtoa siellä sun täällä. Kustannus (arvio) tästä on reipas 2 miljardia ja sitten katsotaan, paljonko tulee lisää. Toisaalta 20 000 ihmistä saa tästä työpaikan. Äänestämällä minua, lupaan pitää ääntä asioista, jotka ovat vastoin järkeä. Ja niitä tulee olemaan paljon. Anna halutessasi siis äänesi Turussa numerolle 333. Parempi sekin on kuin äänestämättä jättäminen, Jeti päättää tekstinsä.

Moni kiinteistönvälittäjän seuraajista on hehkuttanut päivitystä, mutta kriittisiäkin kommentteja löytyy.

- Jos ei ole mitään hajua mitkä vaalit, niin mitä ihmettä sinä siellä ehdokkaana teet ja lisäät veronmaksajien ahdinkoa. Varsinainen himmeli! Eräs kommentoija jyrähtää.

Jetin ranteessa lepäävää aarretta ei kukaan ainakaan vielä (12.1.) ollut kommentoinut.

Lue myös: Jättivelat ja miljoonasotku! Jethro Rostedtilla raju oikeusriita!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »