fbq
Kotimaa
28.05.2022 16:40
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto
Sofia Belórf
Niko Ranta-ahon Mervi-vertaus oli Sofia Belórfille liikaa: ”Matti Nykänen oli kuoropoika noihin verrattuna!”
Kotimaa
28.05.2022 16:40
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto

Huumetuomiota vankilassa lusiva Niko Ranta-aho sivalsi lauantaina sosiaalisessa mediassa ex-puolisoaan Sofia Belórfia ja tämän niin ikään ex-puolisoa Stefan ”Stefu” Thermania vertaamalla heitä 2000-luvun Matiksi ja Merviksi.

Video: Sofia Belórf muuttaa - Seiska kävi jututtamassa kohukaunotarta:

Sofia lataa nyt takaisin samalla mitalla.

– Kyllä nuo kummatkin äijät pesevät toiminnallaan Matin mennen tullen. Matti oli kuoropoika tai ehkä parempi ilmaus herrasmies noihin verrattuna. Olen pääsääntöisesti ollut aika kaukana, kun nämä herrat ovat otsikoita aiheuttaneet omalla toiminnallaan, Seiskan tavoittama Sofia pamauttaa.

Lue myös: Niko Ranta-aho jyrähtää Sofiasta ja Stefusta: "2020-luvun Matti ja Mervi!"

Sofia Belórf
Sofia ei arvosta Nikon vertausta.

”Herrat säätävät huolella”

Nikon avautumiseen lienee vaikuttanut parin viikon takainen Stefun riehumiskohu, jota hän vielä tehosti julkaisemalla Instagramissa videon, missä hän heitteli Sofian vaatteita ja matkalaukun alatyylisten solvausten kera kotinsa ikkunasta sisäpihalle.

– Tämä on hyvä esimerkki siitä, että minun ei todellakaan tarvitse olla edes itse paikalla, kun herrat säätävät huolella. Tuntuu niin kohtuuttomalta olla aina se naama näissä otsikoissa, vaikka ei ole asiaan osaa eikä arpaa, Sofia puhisee.

Lue myös: Sofia Belórf Stefan Thermanin kohutusta raivokohtauksesta: ”En ole kuunnellut Stefua riittävästi”

Sofia Belórf
Tempaukset ovat laittaneet Sofian elämän mullin mallin.

"Työt ja elämä sekaisin"

Tuore riehumiskohu on Sofian mukaan vaikuttanut myös hänen töihinsä.

– Eikä pelkästään tämä kohu. Työt ja elämä tässä menneet useamman kerran ihan sekaisin näiden tempausten takia. Nyt jouduin keskeyttämään oman ohjelmani kuvaukset, kun yhtäkkiä alkaa paukkua otsikoita, että minun tavaroitani lentelee ikkunasta pihalle, Sofia jyrisee.

– On käynyt myös niin, että on ollut tarkoitus kuvata jotain kotona niin yhtäkkiä sinne on aamulla ängennyt iso jengi suoraan jostain jatkoilta jatkamaan yhä bileitä, vaikka aurinko jo paistaa. Kaksi vuotta tätä on kestänyt, mutta nyt saa riittää.

Lue myös: Nyt puhuu Sofia Belórf! Raju tilitys Stefan Thermanista: Suhde ajoi minut terapiaan