fbq
Kotimaa
17.01.2023 17:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Jaajo Linnonmaa
Näin Jaajo Linnonmaa käsittelee lopettamistaan Aamulypsyssä
Kotimaa
17.01.2023 17:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Juontaja Jaajo Linnonmaa, 44, kohautti Radio Suomipopin faneja marraskuussa kertoessaan jättävänsä megasuositun Aamulypsy-ohjelman. 

Jaajo kuului Suomen suosituimpiin radiojuontajiin, ja hän oli mukana Aamulpysyssä huikeat 16 vuotta. Jaajo valittiin vuoden radiojuontajaksi vuoden 2022 RadioGaalassa jo 11. kerran. Supersuosittu Aamulypsy on puolestaan valittu vuoden radio-ohjelmaksi vuodesta 2014 lähtien joka ikinen vuosi. 

Jaajo päätti lopettaa perhesyiden vuoksi vietettyään isyysvapaata ensimmäistä kertaa elämässään. Lasten kanssa vietetty aika sai miehen heräämään siihen, miten onnelliseksi se hänet tekikään.

Lue myös: Jaajo Linnonmaa jättää Aamulypsyn - näin juontaja perustelee lopettamispäätöstään

Tänään (17.1.) Jaajo paljasti someseuraajilleen, miten elämä on muuttunut Aamulypsyn jättämisen myötä. Hän julkaisi Instagram-sivullaan tunnelmallisen kuvan ja videoita. Omakuvassa hän katselee kohtalokkaasti kohti nousevaa aurinkoa, siristäen silmiään punertavien säteiden edessä.

- Mitäs sä nykyään niinku teet, ku et oo aamuradios? Jaajo kertaa kuvatekstissä kuulemansa kysymyksen.

Sitten hän vastaa. 

- Vien aamulla muksut kouluun ja päiväkotiin. Jos vain on aikaa, niin käyn kävelemässä rannalla ja katselen auringonnousua.

Rauhallisten aamuhetkien jälkeen Jaajo tunnelmoi seuraajiaan.

- Sitten lähden töihin, ja kuuntelen tietenkin Aamulypsyä, hän päättää punaisen sydämen kera.

Lue myös: "Aamuheräämiset ovat edelleen yhtä paskaa" - Jaajo Linnonmaa palasi hiekkalaatikolta Aamulypsyyn - tältä se on tuntunut

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2)

Ahkeran yrittäjyyden ja juontamisen lisäksi Jaajo on harjaantunut esimerkiksi näyttelijänä, ja hän tähdittääkin muun muassa Luokkakokous-trilogiaa yhdessä Aku Hirviniemen ja Sami Hedbergin kanssa.

Lue myös: Seuraajat raivostuivat Jaajo Linnonmaan päivityksestä: "Mitä pitää ostaa?"

Uusi Aamulypsy alkoi tammikuussa, ja siinä ovat mukana Juuso Mäkilähde, Tinni Wikström, Tuukka Ritokosti ja Janni Hussi sekä Hovimuusikko Ilkka, eli Ilkka Ihamäki.

Lue myös: Jaajo Linnonmaa paljasti uuden puolen itsestään viimeisessä Aamulypsyssä - puhkesi itkuiseen rukoukseen