fbq
Kotimaa
13.04.2022 16:38
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Hannu Pikkarainen
Näin Hannu Pikkarainen voi kohutun raiskaustuomionsa jälkeen - äiti kannustaa: "Oot mun..."
Kotimaa
13.04.2022 16:38
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Viikko sitten keskiviikkona (6.4.) ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen, 38, tuomittiin käräjäoikeuden päätöksellä kahden vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. 

Ryöpytyksen jälkeen Hannu on viettänyt sosiaalisessa mediassa hiljaiseloa. Martina Aitolehden on-off-poikaystävänäkin tunnettu Hannu katkaisi hiljaisuuden kuitenkin keskiviikkona (13.4.) lenkkeilyvideon muodossa.

- Kyllä, kävin lenkillä, Hannu kirjoittaa aurinko-emojin saattelemana.

Instagram-feedille julkaistulla videolla Hannu hypähtelee kepein askelin pitkin Kaivopuiston rantaa. Aurinkoinen kevätsää on saanut miehen selvästi paremmalle mielelle, sillä videolla Hannun huulilla pilkahtaa jopa hymyn kare.

Lue myös: Hannu Pikkarainen joutuu vankilaan: raiskasi nukkuvan naisen kotibileiden jälkeen - liki 20 000 euron korvaukset uhrille

Äiti kannustaa

Vauhdikkaan juoksuvideon kommentteissa huomio kiinnittyy iloluontoiseen heittoon. Kommentin sisältö paljastaa, että kyseessä on Hannun äiti.

Ihana nähdä. Oot mun oma paras kuopus maailmassa.Tsemppiä, hän kirjoittaa poikaansa kannustaen.

Kommentin kylkeen äiti on lisännyt muun muassa sydämiä sekä aurinko-emojin.

Kommentin lämpimästä sävystä on pääteltävissä, että äiti on Hannun rikostaustasta huolimatta edelleen rakkaan poikansa tukena. 

Lue myös: Näkökulma kohu-Pikkaraisen tuomiosta: hannut ja matit raiskaavat joka yö

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Hannu kertoi pian oikeudenkäynnin jälkeen, että aikoo valittaa tuomiostaan hovioikeuteen.

Käräjäoikeuden päätös ei todellakaan tyydytä, mutta se ei myöskään ole vielä lainvoimainen tuomio. Taistelu siis jatkuu ja valitus lähtee hoviin! On vaan luotettava että totuus lopulta voittaa tässä oikeusvaltiossa! Tää mitä nyt on nähtävissä ei sitä ole!!! On oikeesti käännettävä kaikki kivet ja kannot. Aivan kaikki. Tää peli ei vetele! Hannu tilitti julkaisemassaan Instagram-päivityksessä.

Lue myös: Nyt se varmistui - Hannu Pikkarainen valittaa tuomiostaan hoviin - tilittää somessa: "Tää peli ei vetele!"