fbq
Kotimaa
23.09.2022 07:00
Teksti: Seiskan työryhmä|Kuvat: All Over Press ja Lehtikuva
Mikko Rantanen
NHL-tähti Mikko Rantasen salainen miljoonaprojekti paljastui – kuvat Seiskassa!
Kotimaa
23.09.2022 07:00
Teksti: Seiskan työryhmä|Kuvat: All Over Press ja Lehtikuva

NHL:n kirkkain suomalaistähti Mikko Rantanen, 25, sai viettää viime kesää kotimaassa juhlittuna sankarina. Pelkkää Stanley Cup -ilakointia Colorado Avalanchen pistenikkarin kesä ei kuitenkaan ollut, vaan juhlinnan lomassa Mikon piti kiireisenä uuden kesäpaikan rakennusprojekti.

Seiskan tekemässä selvityksessä paljastui Mikon hankkineen omistukseensa niemen kärjessä sijaitsevan rantatontin Turun saaristosta kaikessa hiljaisuudessa jo viime vuoden keväänä.

Lue myös: Näin iloisesti Mikko Rantanen juhli Turussa - seurue lauloi Dirlandaata ja Stanley Cup -pokaalilla riitti ihastelijoita - kuvat!

Kokoa tontilla on 1,6 hehtaaria, josta Mikko pulitti lainhuutotodistuksen mukaan 345 000 euroa.

Kaupan mukana Mikko sai tontilla tönöttävät vanhan, 50-neliöisen mökin ja piskuisen rantasaunan, jotka olivat jo parhaat päivänsä nähneet. Rakennusten lisäksi tontille johtava hiekkatiekin kaipasi kunnostusta, eikä tilan ulko-wc:kään täyttänyt kauppakirjaan tehdyn kirjauksen mukaan tämän päivän vaatimuksia.

Nousiaisista kotoisin olevan Mikon vuosipalkka pyörii 10 miljoonassa eurossa.
Nousiaisista kotoisin olevan Mikon vuosipalkka pyörii 10 miljoonassa eurossa.

Lue myös: Mikko Rantasella superkaunis tyttöystävä ja Artturi Lehkonen on urheiluperheestä – tällaisia ovat tuoreet suomalaiset Stanley Cup -voittajat – katso kuvat!

Vanha mökki puretaan

Kiekkoilija ei jäänyt tilustensa kehnoa kuntoa murehtimaan, vaan Seiskan tuoreiden ilmakuvien perusteella mökkimiljöö on kokenut kuluneen vuoden aikana melkoisen muodonmuutokseen. Metsikköä on raivattu, maastoa siistitty ja rantapengertä on maisemoitu kivien avulla.

Uudistöiden tiimellyksessä aivan meren äärelle on ilmestynyt näyttävä 30 neliön rantasauna, jonka löylyistä voi ihailla avautuvaa merimaisemaa aina Airistolle saakka.

Mikon kesäparatiisin kruunaa tilava, vielä viimeistelyä vailla oleva terassi, johon viihtyisyyttä tuovat kesäkeittiö ja upotettu poreamme.

Mikko pääsi viime kaudella juhlimaan NHL:n Stanley Cupin voittoa Colorado Avalanchen riveissä.
Mikko pääsi viime kaudella juhlimaan NHL:n Stanley Cupin voittoa Colorado Avalanchen riveissä.

Lue myös: Kuvat julki Stanley Cup -voittaja Mikko Rantasen villeistä juhlista – Susanna-rakas poltti ja sylki

Rantasaunan terassin jatkeena on kookas laituri, jossa kelluu kaksi Sea-Doon 300-hevosvoimaista vesijettiä.

Rantasaunan yläpuolelle rinnetontin laelle on noussut peräti 80 neliön talousrakennus, joka toimii autotallina ja varastona.

Seuraavaksi Mikon aikeissa on rakennuttaa tontille uusi ja moderni, 200-neliöinen päähuvila, mikä paljastuu Seiskan haltuun saamasta asemapiirroksesta. Uuden huvilan on määrä korvata vanha mökki, joka on tarkoitus purkaa.  

Valmistuessaan merenrantaparatiisin arvo nousee miljoonaluokkaan.

Katso kuvat Mikon kesäparatiisista perjantaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »