fbq
Kotimaa
15.11.2022 16:29
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram
Temptation Island Suomi kristopher
Myös Kristopherin työt loppuivat Temppareiden takia: "Haluan puhdistaa maineeni"
Kotimaa
15.11.2022 16:29
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram

Seiska kertoi eilen, että Disan, 39, työt loppuivat, koska hän on osallistunut Temptation Island Suomeen.

Uutisoinnin jälkeen selvisi, että myös toinen sarjan osallistuja on kokenut samankaltaisen kohtalon.

Ylioppilaaksi valmistunut Kristopher, 34, kertoo nimittäin Seiskalle, että myös hänen työnsä ovat loppuneet Temppareihin osallistumisensa johdosta.

Lue myös: Disan, 39, työt loppuivat Temppareiden takia: "Asiakkaan mielestä olen hu*ra"

Kristopher on mukana Temptation Islandin tuoreella kaudella sinkkuna. 

– Minulla on edelleen voimassaoleva määräaikainen työsopimus. Olen töissä helsinkiläisessä ravintolassa nollatuntisopimuksella. 

– Tein työvuoroja aktiivisesti siihen asti, kunnes esihenkilöni tuli sanomaan, että nyt työt loppuvat. Se tapahtui noin viikkoa ennen kuin Tempparit alkoi pyöriä telkkarissa. Minulle sanottiin, että "työt menevät nyt stoppiin, koska olet mukana Temppareissa". 

Lue myös: TIS-Jonnan suuri huoli − Ada-koiran vatsasta löytyi vierasesineitä

Seiska on nähnyt Kristopherin työsopimuksen. Siinä mainitaan, että TIS-tähden aloittamispäivämäärä on ollut 1. tammikuuta. Määräaikainen työsopimus on voimassa 31.12. saakka. Työsopimuksessa mainitaan, että Kristopher on tarvittaessa töihin kutsuttava työntekijä.

– Olen hoitanut työtehtäviäni hyvin. Sain myös asiakkailta paljon positiivista palautetta sekä kehuja. Tulin töihin vapaapäivinäkin, sillä viihdyin töissä niin hyvin. 

– Yksityiselämän asiat ei pitäisi vaikuttaa työelämään. Ja päätös työvuorojeni loppumisesta tuli ennen kuin edes yhtä saatanan jaksoa oli ehditty näyttää telkkarissa, Kristopher toteaa.

TIS-tähden mukaan hänen työkaverinsa olivat siinä uskossa, että hän oli itse halunnut lopettaa työt ravintolassa.

– Se oli outoa. Sanoin heille, että paskanmarjat, minä en ole irtisanoutunut. Haluan puhdistaa maineeni. Koen, että minua on puukotettu selkään, Kristopher täräyttää.

Lue myös: TIS-Kristopher puhuu suunsa puhtaaksi TIS-Mikan kohutuomiosta: "Arvostan rotanpaskaa enemmän kuin naistenhakkaajia"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »