fbq
Kotimaa
29.01.2022 12:53
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Marika Fingerroos
Muistatko vielä Vesa Keskisen legendaarisen salarakkaan? Tältä povipommi Marika Fingerroos, 42, näyttää nykyään
Kotimaa
29.01.2022 12:53
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Vaasalainen kohukaunotar Marika Fingerroos nousi julkisuuteen vuonna 2004, kun Seiska paljasti, että hän on Tuurin kyläkauppiaan Vesa Keskisen salainen rakastaja.

Skandaalin myötä Suomessa lanseerattiin ensimmäisiä kertoja termi "salarakas".

Kohujulkisuus oli silti Marikalle täysi yllätys.

– Se oli aluksi järkytys! En ollut halunnut suhteemme tulevan julki, joten olimme piilotelleet sitä pitkään, Marika kertoi Seiskalle vuonna 2019.

Hän muisteli suhteen paljastumisen olleen uutteran selvittelyn tulosta.

– Toimittajalla oli uskomaton tyyli ottaa asioita selville. Hän soitti samaan aikaan minulle ja Vesalle, kun puhuimme keskenämme puhelimessa. Toimittaja puhui minut pussiin.

Lue myös: Ilkka Kanerva viestitteli useille kaunottarille – muistatko nämä kohupoliitikon skandaalit?

Marika Fingerroos
Marika esiintyi ensimmäistä kertaa Seiskan palstoilla Tähtityttönä vuonna 2003.

Seiskan keksimä titteli otti siinä määrin tuulta alleen, että Marika perusti toisen kohukaunottaren Martina Aitolehden kanssa popyhtye Salarakkaat. Kaksikon yhteistyö jäi tosin vain yhden levyn mittaiseksi.

Sittemmin Marikan elämää on seurattu runsaasti lehtien palstoilla tarkkaan. Onpa povipommi mennyt jopa naimisiin Seiskan synttärijuhlissa.

Tätä nykyä Marika viettää seesteistä perhe-elämää Vaasassa. Hänen suuri intohimonsa on ratsastus, ja kaunottaren päivät täyttyvätkin usein askareista hevostalleilla.

Tiikeri ei ole kuitenkaan päässyt raidoistaan.

Marika näet on myös sisällöntuottaja Onlyfans-palvelussa, jossa hän sulostuttaa maksavia ihailijoitaan erityisesti mittavilla silikonirinnoillaan.

Marika kauppaa palveluitaan noin 18 euron kuukausihintaan.

Lue myös: Povipommin rintavarustus räjähdysvaarassa! Marika Fingerroosin bikinit meinaavat ratketa liitoksistaan: ”Woooow!”

Lue myös: Kohukaunotar Marika Fingerroos hurjista nuoruusvuosistaan: ”Olin tyhjä sisältä!”

Tuoreimpien Instagram-kuvien perusteella 42-vuotias Marika on edelleen vetävässä kunnossa. Katso vaikka itse!

Puolitoista litraa silikonia

Marika on aina ollut uhkea, sillä hänen kuppikokonsa oli ennen silikonirintoja 65D. Silti kaunotar on käynyt kolme kertaa suurennuttamassa rintojaan.

– Viimeksi kävin plastiikkakirurgilla 2015. Minulla on molemmissa rinnoissa täytettä 7,5 desiä eli yhteensä 1,5 litraa. Kuppikokoni on 65H, Marika kertoi Seiskalle 40-vuotishaastattelussaan vuonna 2019.

Lisäksi Marika on laitattanut poskipäihinsä kohotusta sekä kokeillut huulitäytteitä. Huulitäytteet eivät kuitenkaan olleet hänen makuunsa.

– Ainakaan vielä en tarvitse muita kauneuskirurgisia toimenpiteitä.
 

Kaunotar on tätä nykyä naimisissa juristimiehensä kanssa. Heillä on yhteinen lapsi, ja lisäksi Marikalla on lapsi aiemmasta suhteestaan.

Marika aikoo kertoa julkkiselämästään jälkikasvulleen, mikäli pojat haluavat tietää siitä.

– Vanhempi poika on katsellut kuviani lehdistä, mutta hän ei pidä sitä minään. Hänen mielestään se on ihan normaalia, Marika naureskeli vuonna 2019.

– En suosittele lapsilleni julkisuutta, mutta en kielläkään. He saavat päättää asian itse – aivan kuten minäkin.