fbq
Uutiset
12.04.2020 14:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto
Marika Fingerroos muistelee.
Kohukaunotar Marika Fingerroos hurjista nuoruusvuosistaan: ”Olin tyhjä sisältä!”
Uutiset
12.04.2020 14:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto

Marika Fingerroos, 41, muutti Vaasaan vuonna 1997. Maisemanvaihto Pohjois-Pohjanmaan peltojen keskeltä viriiliin opiskelijakaupunkiin avasi 18-vuotiaan naisenalun silmät.

Hän on itse ehdottanut kuvauspaikaksi vaasalaishotellia, johon liittyy paljon muistoja.

Lue lisää: Kohukaunotar Marika Fingerroos muutti 18-vuotiaana viriiliin opiskelijakaupunkiin: Jätin estot taakse!

– Olen aina harmitellut, etten ole pysytellyt kauempaa sinkkuna. Olen aina ollut äkki-ihastuja, ja kun kemiat ovat kohdanneet, olen jämähtänyt suhteeseen.

Olin sisältä tyhjä

Mitään ei ole kuitenkaan jäänyt hampaankoloon, sillä nuori Marika sai tulla ja mennä ihan riittämiin. Hän muistelee mielellään aikoja, jolloin lähti tyttöporukalla päiväristeilyllä Uumajaan ja palasi sieltä illaksi Vaasaan.

– Jollemme jaksaneet lähteä baariin bilettämään, tulimme tähän hotelliin pitämään hauskaa. Joko isolla tai sitten vähän intiimimmällä porukalla, hän muotoilee.

– Myöhemmin olen miettinyt, etten kyllä enää kaipaa niitä bileaikoja. Se oli aika onttoa elämää, vaikka oli mukamas koko ajan menossa jossain. Todellisuudessa olin kuitenkin tyhjä sisältä. Nyt elämässäni on huomattavasti enemmän sisältöä.

Lue myös: Jestas, onpa se iso! Seiskan pääsiäisnoita Marika Fingerroos tunnustautuu munien ystäväksi: Mitä tummempi, sen parempi!

– Otimme täältä monesti huoneen, kun lähdimme tyttöjen kanssa bailaamaan. Hotelli on siitä kätevä, ettei kenenkään tarvitse siivota jälkiä.
– Otimme täältä monesti huoneen, kun lähdimme tyttöjen kanssa bailaamaan. Hotelli on siitä kätevä, ettei kenenkään tarvitse siivota jälkiä.

Puhtia parisuhteeseen

Entisen salarakkaan painopiste on jo vuosia ollut perhe-elämässä. Edes koronakaranteeni ei haittaa häntä pätkääkään, vaikka pääsiäisestä on tulossa poikkeuksellisen rauhallinen.

– Minua oikein naurattaa, kun jotkut valittavat, että näinä aikoina puolisoon menee hermot. Jollei jaksa muutamaa viikkoa katsella toista neljän seinän sisällä, niin parisuhde on kyllä aika heikoissa kantimissa.

– Jokaisen kannattaisi tykönään miettiä, miten saisi vähän eloa kulahtaneeseen suhteeseen. Meiltä se kyllä onnistuu, rengastettu rouva Fingerroos myhäilee.