fbq
Kotimaa
22.07.2022 12:30
Teksti: Julia Roine |Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Jukka Laine
Muistatko vielä BB-Jukan? Tältä hän näyttää nyt - iskämahan kasvatus ei onnistunut
Kotimaa
22.07.2022 12:30
Teksti: Julia Roine |Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Vuoden 2019 Big Brotherista tunnetuksi tullut Jukka Laine, 26, on pitänyt hiljaiseloa sosiaalisen median puolella. Nyt hän julkaisi pitkästä aikaa kuvaparin Instagram-tilillään.

Lue myös: BB-Jukka sai tyttövauvan: ”Aion olla paras mahdollinen isä”

Minulla on ollu aika kiireinen vuosi, en pidä instaa enää mitenkään tärkeänä, ja huomaan löytäväni itseni huomattavasti useammin facebookista selailemassa tuttujen kuulumisia kuin katselemassa täällä, mitkä rentut pitäisi pukea tässä kuussa päälle, jotta olisi mahdollisimman "cool", Jukka kirjoittaa kuvatekstissään.

Tosi-tv-julkkis on käynyt ammattivalokuvaajan luona poseeraamassa. Julkaisussa BB-Jukka on pukeutunut täysvalkoisiin niin kuin taustakangaskin. 

Meillä on tässä Tampereen vieressä Sastamalassa aivan huippukuvaaja, jonka luona kävimme pikku neitokaisen 1-v.-kuvauksissa. Päätin, että otetaan pitkästä aikaa muutamat vähän paremmat kuvat myös itsestäni tänne instaan, jotta näette, että elossa ollaan. Kovasta yrityksestä huolimatta en ole vieläkään saanut kasvatettua iskävatsaa, Jukka toteaa.

Lue myös: Suhdehuhuja! TIS-Aliisa ja BB-Jukka viihtyvät yhdessä - "Paljon on vietetty aikaa, mutta ihan kavereita ollaan!"

Jukka on asunut vuoden 2021 alusta saakka Tampereella nykyisen kumppaninsa kanssa. Tyttöystävä ei ole julkisuuden henkilö.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jukka Laine (@juklai1)

Lue myös: Sehän on BB-Jukka! Ex on the Beach Suomeen saapuu yllätysvieras: "Nainen ketä haluan nu**ia, pitää olla vaan hyvännäköinen!"

Big Brother Suomi -ohjelmassa Jukka ja kanssakilpailija Eeva-Leena eli Eevis muhinoivat talossa avoimesti kaikkien nähden.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »