fbq
Kotimaa
27.02.2022 21:52
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen, Instagram
TIS-Eve
Muistatko avoimessa suhteessa olleen TIS-Even? Ei ole tunnistaa samaksi ihmiseksi – leikkasi hiuksensa: kuva
Kotimaa
27.02.2022 21:52
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen, Instagram

Temptation Island Suomen kuudennelle kaudelle osallistuneet Santeri ja Eveliina eli Eve olivat ohjelman ensimmäinen avoimessa suhteessa oleva pariskunta. Molemmilla osapuolilla oli houkutusten saarella säpinää sinkkujen kanssa, Eve esimerkiksi harrasti seksiä Rasmuksen eli Rassen kanssa.

Santeri ja Eve
Eve ja Santeri legendaarisella, viimeisellä iltanuotiolla.

Pariskunta palasi Suomeen yhdessä, mutta erosi vuonna 2020. Santeri kertoi kuulumisiaan Seiskalle viime vuoden keväällä.


- Emme ole missään tekemisissä toistemme kanssa, Santeri kertoi tuolloin.

Lue myös: Oho, politiikkaan lähtenyt TIS-Santeri julkaisi esikoisteoksensa: "Historia ja politiikka ovat intohimoni" - paljastaa myös nykyiset välinsä TIS-Eveen!


Evestä taas ei ole sen suuremmin julkisuudessa kuultu. Hänen Instagram-tililtään kuitenkin voi huomata, että naisen ulkoinen olemus on muuttunut radikaalisti. Hän on leikannut hiuksensa nimittäin huomattavan lyhyiksi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eveliina (@evenlasofia)

 

Yllä oleva kuva on viime joulukuulta, mutta hänen uudemmissakin someotoksissa nainen esiintyy lyhythiuksisena. Viime kesänä Eve on puolestaan jakanut kuvia, joissa on ollut esillä paljasta pintaa.

Lue myös: ”Kyyneleet vain valuivat toisen tissejä vasten” - Temptation Island Suomen Eve ja Santeri kovan paikan edessä: Voiko suhde enää jatkua kaiken saarella koetun jälkeen?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eveliina (@evenlasofia)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eveliina (@evenlasofia)