fbq
Kotimaa
22.01.2022 18:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen, Instagram
TIS-Sonja
Muistatko TIS-Sonjan? Erosivat Miikan kanssa viime kesänä - uusi rakas on tummapiirteinen komistus
Kotimaa
22.01.2022 18:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen, Instagram

Moni Temptation Island Suomea eli Temppareita useamman kauden seurannut muistaa varmasti kolmannelta kaudelta Sonjan ja Jonnen. Jonnen härski käytös herätti pahennusta katsojissa, ja pari päätyikin eroon.

Sonja löysi puolestaan kuvauksista Miikan, jonka kanssa he päätyivät kuvausten jälkeen yhteen. Pariskunta oli yhdessä useamman vuoden ja vuonna 2020 he muuttivat asumaan Portugaliin. Seiska uutisoi kuitenkin viime syksynä siitä, että pariskunta oli eronnut. 

Lue myös: Oho, Temptation Island Suomi -rakastavaiset Sonja ja Miikka muuttivat ulkomaille: "Ihan hullu fiilis!"

Lue myös: Unelmaparin yllätysero! TIS-Sonjan avoliitto Miikan kanssa päättyy: "Elämässä on tapahtunut isoja muutoksia"

TIS-Sonja ja Miikka
Sonja ja Miikka tapasivat Temppareiden kolmannella kaudella. Sonja osallistui ohjelmaan varattuna, Miikka puolestaan sinkkuna.


-  Elämässä on tapahtunut isoja muutoksia. Päädyttiin nyt kesän aikana Miikan kanssa eroon, Sonja kertoi tuolloin someseuraajilleen.


Nyt Sonja on mitä ilmeisimmin löytänyt kaikessa hiljaisuudessa uuden rakkauden. Uusi rakas nimittäin merkkasi Sonjan Instagram-julkaisuunsa joulun aikaan. Suloisella yhteiskuvalla he toivottavat hyvää joulua englanniksi sekä portugaliksi. Sonjan  uusi mielitetty on tummapiirteinen ja parrakas komistus, joka hymyilee kuvassa charmikkaasti.


Uudesta kumppanista Sonja ei ole jakanut yhteiskuvia omaan Instagramiinsa, mutta muita kuvia elämästään Portugalista hän sen sijaan on julkaissut. Alla muutama viime aikojen julkaisu.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »